Nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusien haasteiden pariin kauden 2019 jälkeen, käynnistämme haun tulevaa toiminnanjohtajan paikkaa varten hyvissä ajoin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aikaisintaan syyskuun alusta. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Oletko sinä hakemamme henkilö?

Toiminnanjohtajana vastaat koko Ypäjä Golf Oy:n toiminnasta yhdessä toimitusjohtajan/kenttämestarin kanssa hyvällä hallitustuella. Toiminnanjohtajan rooliin kuuluu myös tiivis yhteistyö Loimijoki Golf ry:n toimikuntien kanssa.

Ymmärrät ja osaat työssäsi soveltaa liiketoiminnallisia lukuja. Olet aktiivinen verkostoituja ja ymmärrät myyntityön merkityksen menestymisen taustalla. Sinulla on halu sekä kyky toteuttaa tavoitteellista myyntiä uusien asiakkuuksien parissa sekä ylläpitää hyviä suhteita olemassa oleviin sidosryhmiin. Toivomme sinun kasvattavan Loimijoki Golfin tunnettavuutta kansallisessa golfmarkkinassa, joten toimialan tuntemus on hyödyksi. Osaat hyödyntää eri markkinointikanavia ja olet taitava viestijä sekä someosaaja.

Tärkeintä tehtävän onnistuneen hoidon kannalta on kuitenkin avoin ja positiivinen asenteesi golfkentän keulakuvana. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja johdat omalla esimerkilläsi henkilökuntaa. Olet innostava sekä innovatiivinen uudistaja, joka ei pelkää vastaanottaa isojakaan haasteita. Palveluasenteesi luo positiivista energiaa niin henkilökuntaan kuin asiakkaisiinkin. Odotamme sinulta tuloksellisuutta sekä aktiivista otetta toimintojen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja mielenkiintoista työtä hyvähenkisessä työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Lilja, puh. 050-5902479. Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen 15.5.2019 mennessä sähköpostilla hanna.lilja@loimijokigolf.fi.

Ypäjä Golf Oy eli kenttänimenä Loimijoki Golf on 18 reikäinen idyllinen golfkenttä Lounais-Hämeessä Ypäjän kunnassa. Kenttäyhteisö on aktiivinen ja ketterä toimija golfalalla. Yhtiö työllistää sesonkiaikaan yhteensä noin 20 henkilöä. Yhtiön tavoitteena on kehittää golftoimintaa ja palveluita jatkuvasti. Uusimpana investointina kentän yhteyteen rakennetaan 2019-2020 valmistuva 9 reikäinen par3- ja frisbeegolfrata.

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)