Haemme tiimiimme asiakaspalvelutehtävistä nauttivia, iloisella ja aktiivisella asenteella varustettuja tekijöitä golfkaudelle 2021!
Ypäjällä, Loimijoki Golfissa palvelemme ravintolan, toimiston, golfohjauksen sekä välinemyynnin parissa. Tulevalle kaudelle etsimme täydennystä sekä kahvila- ravintolan puolelle, että caddiemasterin tehtäviin, mutta tiiviissä työyhteisössämme hommat jakautuvat monipuolisesti ja tarpeen mukaan.
Jos jokin, tai useampikin yllä mainituista tehtävistä on omaa osaamisaluettasi ja olisit ehkä kiinnostunut myös  laajentamaan osaamistasi muiden palveluidemme puolelle, tai tunnet jonkun joka olisi tehtäviin juuri se oikea, niin kysy lisätietoa, vinkkaa kaverille tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pauliina.pontinen(at)loimijokigolf.fi, puh. 050 590 24 79.
Tehtäviin soveltuva koulutus tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, oikea asenne ratkaisee!
Työn kesto  määräytyy golfsesongin mukaan huhti-lokakuu, myös lyhyemmät pätkät ovat mahdollisia joustaen esim. opiskelujen mukaan. Palkkaus golfalan tes:n mukaisesti. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)