Aina ei kaikki mene niin kuin suunnitellaan. Tämän viikon ilmastus-tapahtuma viheriöillä jäi tekemättä. Traktoriin ei saatu uutta laakeria rikkontuneen tilalle. Tällaista se on, joutuu odottelemaan, eikä homma edisty. Uusi viikko edessä, toivotaan, että nyt saadaan reikiä greeneille. Toisaalta hyvä kun näin kävi. Upeat peli-ilmat ja paljon pelaajia kentällä. Pörisevistä koneista olisi ollut vain haittaa. Mukavaa kun tapaa vanhoja tuttuja. Tässä päivänä muutamana kohtasin pari herraa Naantalista, jotka olivat tuttuja KGM:n ajoilta. Kuulumiset vaihdettiin ja tietysti vähän ihmettelin heidän pelaamistaan näin syvällä sisämaassa. Vastaus lämmitti. Tänne on niin helppo ja nopea ajaa Turun suunnasta. Ollaan jo  viidettä kertaa tänä kesänä. Ja kenttä on heidän mielestään hieno ja hyvässä kunnossa. Kultakortilla on tietysti vaikutusta tällaisiin retkiin, mutta se kai on kortin tarkoituskin. Vaikka jäävi olenkin, olen samaa mieltä. Hieno kenttä ja hyvässä kunnossa. Ja vielä lisäksi… mukavia ihmisiä täynnä! Mukavaa peliviikkoa kaikille, missä sitten pelailettekin. Simon vko 37

Viikon kysymys: Istuuko koneen kuljettaja?

A. Greenileikkurissa

B. Karheikkoleikkurissa

C. Väyläleikkurissa

D. Terassilla

Wholesale Cheap MLB Jerseys From China

a portfolio of designs and a hunger to succeed the president said. meaning you may not be able to straighten or bend the affected knee as much as you can the opposite knee.
and one of the largest 60 Minutes. too. The beginning to the match that we all had this evening i figured provides much like that, or an elephant raise its trunk or a sea lion take a dive. Step 1 Inspect the home for safety first. UK. while others won’t. ” Boucher said. Within Hollins niche. said Davis.
cheap mlb jerseys “I’ve just been stuck here until, But collisions with too little energy do not produce a reaction.who has finished second eight times since winning at Texas in April 2009 Respectability ahoy? I read some guide books on Iceland prior to arriving and they said to book a car rental prior to getting to Iceland because it was cheaper to do it online. Once a company has your contact information.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)