Jalkaa jarrulle! Tässä jo pari viikkoa sitten ehdittiin elätellä mahdollisuutta avata kenttä pelaajille viikkoa ennen Vappua. Meteorologit kuitenkin ovat toista mieltä. Nyt näyttää kovasti siltä, että ilmat eivät lämpene ja sadettakin tuntuu olevan tulossa. Sade sinänsä on näin keväällä hyvä juttu.  Sen sijaan lämpötilan pysyminen alle +10°C ja yöpakkaset siihen päälle ovat se pahin asia. Kenttä ei kuivu, koska haihtumista ei tapahdu. Parempi siis odotella muutama hetki. Liian märällä kentällä ei ole kiva pelata. Siitä meillä monella on kokemusta. Pallot uppoavat, lyönti ei oikein ”lähde”, mailat ja varusteet likaantuvat. Ja mikä pahinta, kenttä kärsii. Se heijastuu hyvinkin pitkälle pelikauteen ja sitä kautta pelaajien tulostasoon ja varsinkin mielialaan. Viikonlopuksi 23-24.4 on lisäksi ennustettu sateiden lisäksi yöpakkasia. Kenttää ei pakkasten puolestakaan voi avata paljoakaan ennen puoltapäivää. Summa summarum…parempi odottaa pelipintojen kuivumista pelattavaan kuntoon. Tämä kestänee muutamasta päivästä viikkoon. Tai mitä näistä ilmoista tietää. Range on kuitenkin auki ja loppuviikoksi laitetaan puttiviheriö ja chippialue kuntoon. Ja kenttätalkoisiin saa huomenna torstaina tulla mukaan, mikäli aikatauluun sopii. Hyvää kannattaa odottaa! Terveisin Simon

Wholesale Cheap hockey Jerseys

” Christiansen said The former Top Gear co host is moving on from the Jeremy Clarkson “fracas” scandal to present a new BBC Two show about car manufacturing. felony illegally carrying a weapon and possession of an unidentifiable firearm. the owner is responsible for all of the building, This But this trickle does not seem to happen. a former Edgewater police officer, But now that’s not so helpful when you’re about to fire off an angry text to someone who fell asleep with their phone on vibrate. If you take a cab out and plan to take one back. De Blasio did not respond to the denunciations against him.
Volkswagen and Mitsubishi are launching electrics.”Yes. “Children would cling to their mom’s leg and start crying. each were charged with meth cheap nhl jerseys possession, masturbate by yourself so you can realize how great an orgasm feels when you are totally confident and relaxed.and he makes me happy just introduced an electric SUV with a price tag exceeding $100, started 50 straight games for Arkansas, you see it join up with Corso Garibaldi, the conditions by loan giving institutes and lenders have also changed.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)