Maraton Golf on taatusti kokemisen arvoinen tapahtuma, jossa nautitaan golfista lähes vuorokauden ympäri!
Ensi viikon perjantaina, 18.6. pelattavaan Watrec Golf Maratoniin on muutama paikka vapaana, joten ilmoittaudu mukaan, viim. keskiviikkona 16.6. klo 12 mennessä.
Maraton Golfissa pelataan 4 kierrosta, ensimmäinen valkoisilta, toinen keltaisilta, kolmas punaisilta ja neljäs sinisiltä tii-merkeiltä. Kierrosten välissä lyhyillä tauoilla tankataan evästä Klubiravintolassa, ja sitten taas jatketaan.
Maratonille lähdetään aamun sarastaessa, klo 03:00, ja arvioitu maaliin saapumisaika on ennen illan hämärää, n. klo 20:30.

Golf Maratonin suorittaminen on suurta arvostusta herättävä suoritus jo itsessään, joten yksilö- tai joukkuekilpailua ei erikseen käydä. Pelaajat pääsevät osallistumaan tuloksellaan seuran juniorityön tukemiseen siten, että tapahtuman yhteistyökumppani, Watrec Oy lahjoittaa jokaisesta tehdystä par-tuloksesta 1€ ja birdiestä 2€ seuran juniorityöhön!

Jos koko maratonin suorittaminen tuntuu liian haastavalta, tai omaan aikatauluun hankalalta, voi mukaan tulla myös puolimaratonille, eli kiertää vain kaksi kierrosta!

Osallistumismaksu:
– Maraton 4 kierrosta: 90€ sis. green feet, tulospalvelu + ruokailut kilpailun aikana (aamiainen + 2 x  ruokailu)
   LoG pelioikeuden omaavilta 50€
– Puolimaraton 2 kierrosta: 60€ sis. green feet, tulospalvelu + ruokailut ko. kierrosten aikana, LoG pelioikeuden omaavilta 35€

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian caddiemasterille; 050 590 24 70

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)