Sääennusteet lupaavat tälle ja huomiselle sadetta ja jopa myrskyksi yltyvää tuulta. Toistaiseksi täällä Ypäjällä on vielä melko poutaista, mutta tarkasti sääennusteita tulkitsevat golfarit ovat ilmeisesti ennakoineet tulevaa, ja varauskalenteri näyttää hyvin tyhjältä.
Klubitalo pidetään suljettuna tänään keskiviikkona, ja huomenna torstaina, eli nähdään kentällä taas perjantaina, paremman sään aikaan!
Olemme kuitenkin kuulolla, ja caddiemasterin puhelin vastaa 9:00-18:00 sekä ke että to, 050 590 24 70.

Kauden kääntyessä loppupuolelle, alkaa jo suunnittelu kohti tulevaa. Heti tähän syksyn alkuun pääsimme mukaan Hämeen ammattikorkeakoulun  Hevostradenomiopiskelijoiden Diili-projektiin, jossa opiskelijaryhmät ideoivat tuote- ja palvelukokonaisuuksia, joilla voisimme tavoittaa ja palvella entistäkin monipuolisemmin myös uusia asiakasryhmiä. Ypäjällä kun ollaan, niin ajatus lähti siitä, miten golf voisi tarjota lisäarvoa hevosten perässä paikkakunnalle tuleville, ja päin vastoin, eli mitä lisäarvoa paikalliset hevosalanyritykset voisivat tarjota golfareille. Tuloksena saimme 12 erittäin monipuolista ja huolellisesti tehtyä ideakokonaisuutta, joista parhaan valitseminen ei ollut lainkaan helppo tehtävä. Suuri kiitos vielä sekä ryhmän opiskelijoille, että opettajille HAMKissa, oli hienoa päästä tähän mukaan, toivottavasti saamme ideat vietyä  myös käytäntöön ja pääsemme tekemään yhteistyötä jatkossakin!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)