Lauantain aamu valkenee Ypäjällä pilvisenä ja sateisena. Sääennuste lupaa enemmän ja vähemmän voimakasta sadetta koko päiväksi, joten golfpäivää tästä ei taida tulla.
Myös Päivässä golfariksi  -kurssi perutaan tältä päivältä, vaikka kyseessä ulkolaji onkin, on taukoamaton rankkasade ehkä vähän epäsuotuisa lähtökohta uuteen harrastukseen.
Eilisillan Freestyle Golf saatiin pitkäjänteisen ja tinkimättömän pelaamisen jälkeen maaliin ennen auringon laskua. Eriskummallisia haasteitakin matkallaan kohdanneet pelaajat vakuuttivat osallistuvansa taas ensi kesänä uudestaan, mahdollisesti varustevalintoja hivenen muuttaen, mm. bägin sijaan kiikkerällä kottikärryllä pelivälineitä lykkinyt rva. Harjakainen totesi useaan otteeseen kumoon menneen kärryn hidastaneet etenemistä merkittävästi. Lyöntipelinä käyty kilpailu oli tulosten osalta melko vaihteleva, voittajan ja viimeisen hyväksytyn tuloksen tehneet eron ollessa n. 60 lyöntiä. Kilpailun johdon päätöksellä tarkempia tuloksia ei julkaista, mutta voittajana palkitaan Markku Heinonen, lämpimät onnittelut!
Klubitalo on tänään avoinna 12:00 saakka, mikäli sää kuitenkin kirkastuu ja mielit pelaamaan iltapäivällä, tavoitat meidät puhelimitse; 050 590 24 70.
Palataan huomenna aurinkoisemmassa säässä!
11.7.2020

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)