Erittäin arvotettavaa urhoollisuutta ja urheiluhenkeä osoittanut Watrec Golf Maraton -ryhmä saapui maaliin eilis iltana, suoritettuaan 4 kierrosta golfia upeassa kesäsäässä. Voittajia tässä tapahtumassa ovat kaikki osallistujat, mutta jos yhteispisteitä kuitenkin halutaan tarkastella, niin maratonin parhaasta henkilökohtaisesta tuloksesta vastasi Risto Uusitalo. Maratonin yhteistyökumppani, Watrec Oy lahjoittaa seuramme junioirityöhön jokaisesta par-tuloksesta 1€ ja birdiesta 2€, ja tarkan kirjanpidon mukaan yhteispotiksi kertyy 196€!
Haluamme vielä kiittää kilpailun yhteistyökumppania, sekä kaikki mukana olleita pelaajia, ensi kesänä taas uudestaan!
Maratonin kokonaistulokset löytyvät tästä.

Tänään tutustuvat golfin saloihin Matin johdollla taas uudet Päivässä golfariksi -kurssilaiset.  Kentällä riittää vilskettä muutenkin, toivotamme tervetulleeksi mm. RR Invitational -ryhmän johon salaperäisestä nimestä huolimatta kuuluu monia tuttuja naamoja..
Peliajat on varattu melko täyteen aina tuonne klo 15 saakka, mutta myöhemmin iltapäivällä mahtuu vielä pelaamaan ja nauttimaan upeasta kesäpäivästä golfkentälle.

Viikkoisäntämme Arctic Milkin toinen toistaan ihanammat jäätelöt sopivat kesäpäivään, ja erityisen hyvin myös suussasulavien vohveleiden kaveriksi, jotka tulvat tarjolle Klubiravintolaan sopivasti juuri tänään! Tule maistamaan onko sinun suosikkivohvelisi pistaasi, merisuola-suklaa vai mansikka-juustokakku?

Mukavaa kesä- ja golfpävää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)