Kesäistä maanantaita ja heinäkuun ensimmäisen viikon alkua golfkentän laidalta!

Tällä viikolla Ypäjä Tourin 9. osakilpailun yhteistyökumppanina toimii Intervent Oy.
Vuodesta 1995 ilmatointialalla toiminut yritys tarjoaa korkealaatuiset tuotteet ja palvelut vaativiinkin ilmatoinnin kysymyksiin
Asiakaslähtöisen palvelun tavoitteena on olla alan ammattitaitoisin, palvelevin ja ystävällisin yhteistyökumppani. Tämä kuulostaa erinomaiselta tavoitteelta ja olemme hyvin iloisia että olemme yhdessä PSL Oy:n kanssa saaneet tämän uuden yhteistyökumppanin mukaan myös meidän golfkentän toimintaan!
Intervent on mukana myös elokuussa Hymy Open -tapahtuman kumppanina ja sitä ennakoiden näkyvät tällä viikolla kisasta tutut logot myös greenilipuissa.

Kisojen osalta ohjelmassa on myös vähän erilaista kilpailua, nimittäin Keila Golf!
Kilpailu on avoin kaikille golfareille, eli ei tarvitse olla rekisteröitynyt keilaaja. Lopputuloksessa huomioidaan sekä lauantaina Forssan Keilahallilla tehty tulos että sunnuntaina pelattu golfkierros. Lisätietoa kilpailukutsusta ja ilmoittautumiset viimeistään huomenna, 2.7., tervetuloa mukaan!

Yhdessä 10-väylän yhteistyökumppanimme, SJR-Mittauksen kanssa käynnistyy tänään naisgolfareille suunnattu kisa johon osallistuminen on hyvin helppoa. Ilmoittamalla 10-väylällä tehdyn tuloksen caddiemasterille olet mukana kisassa jossa 5 parasta tulosta vähintään 10 tuloksestasi elokuun loppuun mennessä huomioidaan ja näiden perusteella 3 parasta palkitaan Loimijoki lahjakortein!
Lisätietoa Naisten 10-kisasta tästä sekä caddiemastereilta.

Säätila heinäkuun alkuun on vähän viileämpi mutta yön sadekuurojen jälkeen pitäisi päivästä kuitenkin tulla poutainen.
Tervetuloa golfaamaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)