Tänään käynnistyy kauden ensimmäinen viikkokilpailumme, Ypäjä Tourin osakilpailu! Viikkoisäntänä toimii pitkä aikainen yhteistyökumppanimme, monipuolisesti ympäristöhuollon parissa operoiva LHJ Group, joka on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteyteen  kasvanut kuuden yrityksen muodostama konserni. Yitykset tarjoavat palveluita kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnon yksiköille. Konserni toimii valtakunnallisesti ja osin myös kansainvälisesti pohjoismaissa ja baltian alueella.
Heidän kauttaan löytyvät sujuvasti neuvot  ja ratkaisut sekä pienempiin, että isompiin kierrätykseen ja jätehuoltoon liittyviin kysymyksiin.
Golfkentällä, kuten muuallakin, ympäristön siisteys ja jätteiden kierrätys ovat kaikkien yhteinen asia. Meillä kentän alueen yksittäisten roskisten määrää on karsittu, ja ohjeistammekin asiakkaitamme kuljettamaan kentälle viemänsä roskat mukanaan myös kentältä pois. Klubitalon läheisyydessä löytyvät omat astiansa niin pulloille, tölkeille kuin sekajätteellekin, ja tarvittaessa saat mukaasi pussin, jolla mahdollisesti kierroksen aikana eväistä tulevat roskat voi kuljettaa roskikseen. Pidetään yhdessä myös golfkenttä siistinä!
Viikko alkaa sään puolesta vähän sateisena, mutta jo huomenna pitäisi auringon näyttäytyä, ja torstaina Kapteenien kierrosta pelattanee jo kesäisissä olosuhteissa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)