Uuteen viikkoon lähdemme yhdessä monivuotisen yhteistyökumppanimme Lääkäriasema Joutsenen kanssa!

Loimaalla sijaitsevassa Joutsenessa toimivat itsenäiset ammatinharjoittajat, jotka tarjoavat yleis- ja erikoislääkäreiden sekä työterveyshuollon palveluita. Palveluihin kuuluu lisäksi laadukkaat röntgen-, laboratorio- ja fysioterapiapalvelut.

Lääkäriasema Joutsenen ansiosta lähiseudun asukkaiden ei tarvitse matkustaa laadukkaiden lääkäripalveluiden perässä kauas isompiin kaupunkeihin. Joutsen pyrkii vastaamaan asiakastarpeeseen mahdollisimman laajalla rintamalla ja siksi onkin investoinut alusta alkaen erikoissairaanhoidossa tarvittaviin asiantuntijoihin sekä heidän käyttämiinsä laitteisiin. Näin pystytään tarjoamaan kattavasti jopa samalla käynnillä niin sairauden syyt selvittävät tutkimukset kuin hoitokin. Kokeneet asiantuntijat edustavat erikoisaloja lähes kaikilta sektoreilta, neurologiasta psykologiaan ja sisätaudeista kirurgiaan.

Uutuutena Lääkäriasema Joutsenessa tehdään nyt myös mammografia-, uniapnea- sekä holter- (ekg-pitkäaikaisrekisteröinti) tutkimuksia. Tarjolla on lisäksi kattavat laboratoriopalvelut, joihin voi tulla lähetteellä tai ilman.

Viikkoisäntänä Lääkäriasema Joutsen tarjoaa tietysti myös tämän Watrec Tourin osakilpailun viikkopalkinnot!

I PALKINTO:
2 x 45 minuutin hieronta, arvo 90 e

II PALKINTO:
Footbalance-pohjalliset, arvo 59,90 e

III PALKINTO:
1 x 45 minuutin hieronta, arvo 45 e

Tervetuloa mukaan kisaamaan, tai pelailemaan muuten vain! Kelit hellii tänään uskomattomilla hellelukemilla, joten nyt saa lämmöstä nauttia oikein urakalla.

Klubilla töissä tänään Hanna, Emma, Pauliina ja Vilma. Lisäksi viikon ajan ilonamme on tet-viikkoa suorittava aurinkoinen Anna! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)