Mahtavaa uutta viikkoa!

Viikonloppu hurahti vilkkaasti upeiden kelien siivittämänä, eikä kyllä yhtään kalpene tämä maanantain pelikelikään parin viime päivän rinnalla. Aurinko paistaa täydeltä terältään ja lämpötila nousee pariinkymppiin. Täydellistä säätä golfinpeluuseen. 🙂

Maanantaiseen tyyliin taas jatketaan Watrec Touria. Viikkokilpailumme on edennyt jo neljänteen osakilpailuunsa ja tahtipuikkoa isäntäviitta harteillaan heiluttaa tällä viikolla IV-Pelti Luuri Oy!

IV-Pelti Luurin kanssa olemme kulkeneet yhtä matkaa jo kohta kai kaksikymmentä vuotta eli yhteistyöllä on hyvinkin pitkät perinteet. Ja pitkät ne perinteet ovat tietysti myös yrityshistoriassa; Pelti Luuri on Loimaan alueen johtohahmo rakennuspeltitöiden ja ilmastoinnin saralla. Perheyrityksenä tunnettu Luurin yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia ja laadukkaita palveluita, oli tarpeena sitten määrämittaiset rännit tai vaikka uusi peltikatto kotitaloon. IV-Pelti Luurin porukka on myös aktiivista golfväkeä; Luurin Jorman, Teemun ja Korosuon Minnan tunnistaa kentällä moni ja tuttuja kasvoja löytyy paljon myös joka vuotisesta Luuriscramble kutsukilpailusta, joka tänä vuonna pelataan tietysti isäntäviikolla, tarkemmin sanottuna perjantaina 26.5. klo 12.00 alkaen yhteislähdöllä. IV-Peltiluuri Oy sponssaa luonnollisesti myös tämän viikon Watrec Tourin palkinnot! Pikkulinnut lauloivat, että palkintohankinnat tehdään jälleen saumattomassa yhteistyössä toisen yhteistyökumppanimme, Forssan Gigantin kanssa ja tarjolla tälläkin viikolla mieltä hykerryttäviä tuotepalkintoja. Watrec Touria pelataan läpi päivän (ja vielä toisenkin), toivomme runsasta osallistumista viikkokilpailuun, mutta jos kisaaminen ei maistu niin ilman muuta jokainen on tervetullut pelaamaan ihan muutenkin vain.

Viikon ohjelmassa on myös torstaina 25.5. pelattava Helatorstaiscramble, joka tänä vuonna toimii myös kapteeniemme Petri Prusilan ja Henna Heikkilän “kapteenin kierroksena”. Kaput tarjoavat kaikille kisaosallistujille pientä suolapalaa kisan yhteydessä. Kilpailumaksu 6 euroa (+gf 25 e) ja ilmoittautumiset huomiseen tiistaihin klo 16.00 mennessä!

Töissä tänään Hanna, Elli, Rami sekä Henna 🙂