Aurinkoista juhannuksen jälkeistä huomenta golfkentältä!
Maanantain tapaan tänään pelataan Loimijoki Tour -viikkokilpailua, jossa isäntänä tällä viikolla toimii lääkärikeskus Mehiläinen, joka in tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa, tarjoten laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut nopeasti ja sujuvasti yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Koko maan kattavasta, yli 500 toimipisteen verkosta meitä lähimmät lääräriasemat löytyvät Loimaalta ja Forssasta, eli apu on aina lähellä. Mehiläinen panostaa myös ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon ja hyvinvointiin, jota myös liikunta, kuten golf, monine muine hyvine ominaisuuksineen on. Golfin terveysvaikutuksista on puhuttu paljon tänäkin keväänä, monien liikuntalajien ollessa tauolla, ja vaikutukset ovatkin varsin monipuolisia. Golfkierroksella askelia kertyy miltei huomaamatta jopa yli 10 kilometrin verran, ja samalla ulkoilu kauniissa luonnossa kohentaa myös mielialaa. Nautitaan siis ainutlaatuisen kesäsään jatkuessa upeasta lajista tälläkin viikolla!

Eilen pelatun Makulihan Juhannus Scramblen voiton veivät Petrit Prusila & Välimäki, tuloksella 61, toisena Leena ja Joosua Hakala, tuloksella 64,  ja kolmanneksi Ossi Aalto ja Timo Nylander tuloksella 64.
Palkintoina olleet grilliherkut ovat noudettavissa klubilta.

Tällä viikolla kurssitetaan taas uusia golfareita, Päivässä golfariksi -kursseja on luvassa loppuviikon, perjantaista sunnuntaihin! Lisäksi sunnuntaina rangella aloittelevien golfareiden treenit Ramin johdolla. Silloin on hyvä tilaisuus saada neuvoja ja ohjausta omaan pelaamiseen, paikalle voi tulla non-stop, ihan oman aikataulun mukaan klo 17-20, tähän maksuttomaan treeniin ei ilmoittautumista tarvitse erikseen tehdä, joten tervetuloa!

Kentällä suoritetaan tänään lannoituksia sekä kastelua. Ja nyt kun bunkkereihin on taas palautettu haravat, muistuttaisimmekin pelaaija niiden käytöstä, eli jätä bunkkeri siihen kuntoon, missä toivoisit sen olevan tullessasi itse paikalle.

Mukavaa viikon alkua ja tervetuloa golfkentälle!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)