Aurinkoista maanantaihuomenta klubitalolta!

Eilen pelattiin Juhannus Scramble hurjan 48 parin voimin. Keli oli mitä parahin, ja tulokset myös kovia. Sijoittuneiden lisäksi palkitaan onnettaren valitsemat arvonnassa voittaneet kaksi paria: Timo Hatakka ja Dani Hatakka sekä Jarkko Alakoski ja Jyrki Humalainen. Kiitos hienosta kisapäivästä osallistujille sekä onnittelut sijoittuneille!
1. Jukka Mattila ja Kari Railo, lp hcp 61
2. Aaro Tervomaa ja Tomi Tervomaa, lp hcp 61
3. Arttu Uusitalo ja Keijo Uusitalo, lp hcp 62

Tänään alkaa Ypäjä Tourin kahdeksas osakilpailu, jossa yhteistyökumppanina toimii Loimi-Hämeen Jätehuolto, tutummin LHJ. LHJ on 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa jätelainsäädännössä kunnille määrätyt palvelutehtävät omistajakuntiensa alueella. Yrityksen käsittelykeskukset sijaitsevat Forssassa ja Säkylässä, mutta palveluita tuotetaan kaikissa omistajakunnissa. LHJ on omakustannusperiaatteella toimiva kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Toiminnan kulut katetaan jätteenkäsittelymaksujen, perusmaksujen ja muiden palvelutuottojen kautta. LHJ huolehtii jätehuollon palveluista kustannustehokkaasti ja varautuu huolehtimaan jälkihoidosta myös kymmeniä vuosia eteenpäin.

LHJ vastaa Loimijoki Golfin kaikesta jätehuollosta. He pitävät palveluillaan hyvää huolta ympäristöstä, jotta me voidaan tehdä sama. Pelaajilla on erinomainen mahdollisuus kierrättää jätteet niin Klubitalolla kuin kentällä. Pidetään yhdessä hyvää huolta kentästä ja ympäristöstä!

Tervetuloa nauttimaan maanantaista golfaten tai klubitalon herkuista nauttien!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)