Aurinkoista kesäviikon alkua!
Ypäjä Tour -viikokilpailu on edennyt jo viidenteen osakilpailuun johon lähdetään yhteistyössä tilitoimisto Finanssilan kanssa.
Myös meidän taloushallinnon asioista vastaava Finanssila on täydenpalvelun tilitoimisto jonka kotipaikka on Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavalla.
Yrityksen on erikoistunut maatalousyritysten taloushallintoon ja suunnitteluun joten uusi toimipiste Loimalla löytää varmasti asiakaskuntaa myös täältä seudulta.

Alkavaa viikkoa voitanee pitää ensimmäisenä virallisena kesälomaviikkona koska koulut loppuivat viime viikonloppuna. Sen merkkinä on myös tällä viikolla alkava junioreiden golfkoulu joka jatkuu läpi kesän, koulujen alkuun saakka. Golfkoulu on tarkoitettu sekä uusille että jo aiemmin mukana olleille nuorille golfareille tai sellaisiksi haluaville. Tervetuloa mukaan!

Tällä viikolla pelataan myös Loimijoki Golf Scramble Tourin 1. osakilpailu jossa yhteistyökumppanina toimii paikallinen ravintola Karrinpuomi. Kilpailuun ovat tervetulleita niin oman seuran kuin myös muiden seurojen pelaajat, osallistua voi yksittäisiin osakilpailuihin tai vaikka kaikkiin neljään joista kolmen parhaan tuloksen perusteella palkitaan eniten pisteitä kerännyt pari.

Kesäistä viikkoa ja tervetuloa golfa

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)