Pivisenä ja tuulisena, mutta poutaisena käynnistyy Loimi-Hämeen Jätehuollon, eli LHJ:n isäntäviikko. Forssasta käsin toimivan yrityksen palveluihin kuuluvat niin kotitalouksien  kuin yritystenkin  jätehuolto vastuullisesti ja kattavasti.
Toimintaa kehitetään aktiivisesti ja uusia innovaatiooita haetaan myös ulkomailta. LHJ:n päämääränä on  lisätä jätteen kierrätystä ja hyötykäyttöä ja toteuttaa käsittelytoiminnot ympäristövaikutukset minimoiden. Käsittelypalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa pyritään täyttämään  yrityksen asettamat ympäristö-, laatu- ja turvallisuustavoitteet, joiden täyttymistä katselmoidaan  säännöllisesti.
Lisäksi LHJ huomioi myös  henkilöstö-, tieto- ja tilaturvallisuuden vaatimukset, varautuen riittävillä resursseilla näiden asioiden varmistamiseksi. Yritys huolehtii henkilöstönsä kouluttamisesta ja ammattitaidon ylläpidosta ja siitä, että jokainen on tietoinen työnsä aiheuttamista ympäristö- ja turvallisuusvaikutuksista.
Meillä Loimijoki Golfissa onnistunut yhteistyö tämän paikallisen yrityksen kanssa on jatkunut jo vuosia!

Ensimmäiset pelaajat starttasivat viikkokisan kierrokselle jo ennen kahdeksaa, ja aamupäivän peliajat onkin varattu melko tiiviisti. Iltapäivälle on luvattu mahdollisia sateita, ja siksipä varauskalenteri näyttää toistaiseksi  vielä väljältä.

Keskiviikona kilpailllaan LHJ:n kutsukilpailussa, ja peliaikoja onkin varattavissa vasta iltapäivän puolella, n. klo 15 alkaen.
Loppuviikosta, pe, la & su, on taas mahdollista päästä uuden harrastuksen pariin Päivässä golfariksi -kursseilla, ja sunnuntai iltaan mahtuu vielä treenit Ramin johdolla. Tällä kertaa on tarkoitus lähteä myös kentän puolelle  harjoittelemaan, ja tuolloin onkin hyvä mahdollisuus myös green card -suoritukseen jos alkeiskurssi on jotänä kesänä käyty, mutta korttisuoritus vielä tekemättä!

Kahvilan puolelta löytyy tänäänkin monenlaista herkkua, uunituoreista pullista kanawrappeihin, eli tervetuloa!
Klubitalo on avoinna säävarauksella 20:00 saakka, ruokatilaukset 19:00 mennessä.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)