Nyt se alkaa! Watrec Tour 2018 ensimmäinen osakilpailu käynnistyy juuri nyt ja jatkuu tiistai-iltaan asti. Tämän vuoden matkakohteena on Tunisia, jossa odottaa viikon luksusloma kaikkine herkkuineen ja kuuden päivän peleillä alueen huippukentillä. Matkapalkinnon voittaa peräti kahdeksan pelaajaa Watrec Tour kauden päättyessä!

Watrec Tour on kaikille avoin viikkokilpailu, jota pelataan aina maanantaisin ja tiistaisin. Jokainen osallistuu automaattisesti kahteen sarjaan: tasoituksellinen lyöntipeli sekä pistebogey. Palkinnot ja pisteet saa siitä sarjasta missä parhaiten pärjää. Lisäksi jaetaan kolmelle parhaalle scratch-tulokselle osakilpailupisteitä. Viikon tulokset ja pistetaulukot julkaistaan aina kisapäivien jälkeisenä keskiviikkoaamuna. Kilpailumaksu on 8 euroa / kierros ja jokaisesta maksusta saa yhden arpalipukkeen kauden lopussa arvottavan bonusmatkan arvontaan.

Watrec Tourin säännöt voit lukea läpi kokonaisuudessaan tämän linkin takaa.

Ensimmäisen Watrec viikon isäntänä toimii monivuotinen yhteistyökumppanimme Optikko Kirkassilmä Oy! Yrittäjä Satu Järvinen on Forssan seudulta monelle tuttu kasvo, joka ilostuttaa aurinkoisuudellaan ja kehittää palveluita aktiivisella ja innostuneella otteella.

Kirkassilmä tarjoaa kaikille viikkokilpailun osallistujille lahjakortin ilmaiseen näöntutkimukseen ja lisäksi osakilpailupalkinnoiksi muhkeat lahjakortit käytettäväksi silmälasi- tai aurinkolasikaupoilla Optikko Kirkassilmän liikkeisiin.

Hyvää alkavaa Watrec kautta kaikille ja tervetuloa mukaan osallistumaan! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)