Hyvää huomenta ja uuden viikon alkua golfkentältä!

Esittelemme uuden viikkoisäntämme, Korpikuusikon Hunaja! Olette saattaneet jo huomatakin kentällä  8 väylältä siirryttäessä olevat mehiläispesät, ja ehkä ihmetelleet, mistä ne ovat peräisin. Tällä viikolla kerromme lisää niistä ja niiden asukkaista, sekä siitä, miten voit halutessasi hankkia oman mehiläispesän vaikka meidän golfkentältä, ja tuottaa sen avulla yrityksesi liikelahjat lähellä, ekologisesti, ja huippu tyylikkäästi! Korpikuusikon Hunajan tuotteilla palkitaan myös tämän viikon Ypäjä Tourin parhaat pelaajat!
Ensimmäinen erä hunajaa saatiinkin jo klubille myyntiin, joten nyt voi yllättää vaikka kotona golfaria odottelevat terveellisellä, herkullisella ja kauniilla tuliaisella, josta lisäksi käy ilmi, missä olet taas päivän viettänyt 🙂

Jokioisilta, Korpikuusikon mehiläistilalta nimensä saanut ja mehiläistarhaaja Teemu Aittamaan innovatiivuudesta kehittynyt  tuoteperhe ei ainoastaan tuota hunajaa, vaan on vienyt tuotekehityksen ihan uudelle tasolle.
Laadukkaasta hunajasta valmistuu ekologisia yrityslahjoja, jotka edistävät sekä käyttäjän, että ympäristön hyvinvointia. Vastuullisuus ja ekologisuus välittyy aina viimeisteltyihin, asiakkaalle personoituihin tuotepakkauksiin saakka.

Eilen pelattiin LoG Scramble Tourin 1. osakilpailu, yhteistyössä Forssalaisen ravintola Piipputerassin kanssa. Voittajiksi taituroivat Vesa Heirola / KGM & Kalle Laukkanen / KGM tuloksella 45 pistettä. Toiseksi sijoittuivat Kalle Sadonoja / AlGo & Mika Rinne /  AlGo, pistein 43. Kolmansiksi kotiseuran edustajat, Kari Railo / LoG & Jukka Mattila / LoG pistein 43. Onnittelut voittajille sekä muille palkituille, Piipputerassin lahjakortit ovat noudettavissa Klubilta, ja vierapelaajille ne lähtevät postin mukana. Kilpailun tulokset löytyvät tästä.

Aurinkoisesta säästä nautitaan tänäänkin, joten tervetuloa!

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)