Hyvää huomenta klubitalolta! Uusi viikko ja uudet kujeet, mikä tarkoittaa myös sitä, että tänään käynnistyy jo kymmenes Ypäjä tour. Tällä viikolla Ypäjä Tourin yhteistyökumppanina toimii tilitoimisto Finanssila. Pääasiassa maatalousyritysten taloushallintoon- ja suunnitteluun erikoistunut täyden palvelun tilitoimisto Finanssila on vastannut myös meidän taloushallinnosta jo useamman vuoden ajan. Pohjanmaalta toimintaa ympäri Suomen laajentaneella yrityksellä on toimipiste myös Loimaalla, mutta sähköisen tiedonkulun aikana maantieteellinen sijainti ei ole enää kovin ratkaiseva tekijä kun palvelu muutoin on laadukasta ja kaikin puolin toimivaa. Suosittelemme lämpimästi!

Reikäpelit ovat para-aikaa hyvässä vauhdissa, ja etenkin naisten sarja etenevät hurjaa vauhtia! Tänään kentältä voi bongata viikkokilpailun pelaajien lisäksi reikäpelin kisaajia, tsemppiä kisailuun niin viikkokilpailijoille, kun reikäpelin kilpailijoille!

Maanantaiaamu lupailee vilkasta pelipäivää, ja etenkin aamupäivän peliajat ovat täyttyneet miltein täyteen. Myöhemmälle päivälle löytyy kuitenkin vielä vapaita peliaikoja. joten tule nauttimaan upeasta kesäpäivästä klubitalolle! Olemme tänään avoinna klo 20 saakka, ja klubin ravintola tarjoilee ruuat aikavälillä klo 11-19.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)