Ensimmäiset pelaajat tämän kauden Ypäjä Tourille ovat lähteneet matkaan ja arvontalipukkeet jätetty laatikkoon eli viikkokilpailukausi startattu!  Kiiitämme Ypäjän kuntaa joka jatkaa kilpailusarjan pääyhteistyökumppanina viime vuoden tapaan. On hienoa että kotikuntamme haluaa toimia monipuolisesti eri liikuntalajien parissa ja  tukea paikallisia toimijoita sekä siten myös lisätä alueen vetovoimaa!
Ypäjä Touria pelataan tuttuun tapaan aina maanantaisin ja tiistaisin läpi koko kesän, 16 osakilpailun verran. Finaalin pääsevät mukaan kaikki osakilpailuista vähintään yhden (1) pisteen keränneet pelaajat.

Tällä viikolla osakilpailun palkinnot tarjoaa Virossa, lähellä Tallinnaa sijaitseva uusi yhteistyökenttämme NIitvälja Golf.
Lisäksi tämä Viron, ja koko Baltian suurin golfkenttä tarjoaa Loimijoki Golfin jäsenille green fee maksusta -25% alennuksen koko kauden ajan! Nyt kun parin viime vuoden ajan liikkumista rajoittanut korona-virus on ainakin taas hetkellisesti tauolla, onkin taas ajankohtaista suunnitella ja toteuttaa retkiä myös vähän kotiympäristöä kauemma. Tämänkin osalta uskomme että yhteistyö Niitvälja Golfin kanssa voi tuoda mukavaa vaihtelua golfkaudelle!

Sään puolesta luvassa tälle viikolla on vielä melko maltillisia lämpötiloja, mutta sikäli jos sateilta vältytään niin ei lainkaan hullumpaa golfkeliä alkavaan viikkoon 😄

Klubitalolla caddiemaster sekä kahvila avoinna päivittäin klo 9-18, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)