Hyvää perjantaita hei!

Korhosen Mikko aloitti eilen major-uransa hienolla kierroksella tuloksella 68 eli kaksi alle parin! Hän on tällä hetkellä neljä lyöntiä kärjen takana eli aivan iskuetäisyydellä vaanimassa jopa podiumpaikkoja. Kisastudiota ajatellen nuo PGA Championshipin lähetykset tulevat rapakon takaa valitettavasti vasta niin myöhään, että emme niitä pysty terassilla näyttämään, mutta hengessä vahvasti mukana ainakin näin aamu-uutisten välityksellä. 🙂

Tänään perjantain ohjelmassa tuttuun tyyliin Casual Friday, joka mahdollistaa lajiintutustumista ja harjoittelua veloituksetta talon piikkiin. Poletteja voi käydä pyytämässä toimistolta ja mailoja saa lainata pallokopilta.

Pieni kisaryhmäkin mahtuu tämän päivän ajanvaraukseen. Wille Golfin ruotsalaisryhmä starttaa matkaan klo 10-11 välisillä lähdöillä, mutta ympärillä pääsee normaalisti pelaamaan.

Kentänhoitajilta vielä sellaisia terveisiä, että viheriöt on eilen illalla pystyleikattu ja tänään aamulla perään hiekoitettu. Pahoittelemme lyhytaikaista vaikutusta pelaamiseen.

Työmaalla tänään Hanna, Emma, Rami sekä Moona. Tervetuloa! 🙂

Perjantain kunniaksi tässä taas pieni helmi vanhojen kuvamuistojen joukosta. Kuvasta kiitokset Pentti Sarkulalle.

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)