PSL Oy:n viikko on edennyt mukavasti aurinkoisessa ja poutaisessa säässä jo perjantaihin, ja nyt toivotaan, että säätilaan vaikuttavat tahot pysyvät puolellamme myös huomenna, jotta yksi kauden päätapahtumistamme, Hymy Open, päästään pelaamaan myös olosuhteiden puolesta hymyssä suin!

Kilpailun ilmoittautuminen on päättynyt, ja lähtöluettelo julkaistaan tänään. Osallistujamäärä lähentelee 120, ja jotta päivän ohjelma, aamun yhteislähdöstä klo 10 alkaen etenee sujuvasti,  muistuttellemme vielä  osallistujia muutamista käytännön asioista.

– Tule paikalle hyvissä ajoin, Klubitalo avataan klo 8:00.
– Kilpailun isäntä Hannu “Hymy” Salminen on aamulla paikalla hyvissä ajoin toivottamassa pelaajat tervetulleeksi, mutta yhteistä aloitusinfoa ei järjestetä, jotta turha ruuhka ennen yhteislähtöä vältetään.
– Tarkista lähtöryhmäsi sekä tii jolta ryhmäsi aloittaa, muutoksia tänään julkaistavaan listaan tehdään mahdollisten poisjääntien seuraksena.
– Ilmoita caddiemasterille, mikäli pelaat poikkeavalta tiiltä (oletus: miehet keltainen ja naiset punainen), merkitse tämä myös tuloskorttiisi!
– Tuloskortit tehdään perjantaina, mahdolliset sen jälkeen tulevat tasoitusmuutokset huomioidaan tulosten syötössä.
– Kilpailumaksut (& green fee) suoritetaan Klubitalolla caddiemasterille, mutta tuloskorttien sekä muun kisamateriaalin jako tapahtuu piha-alueella, erillisessä pisteessä. Näin pyrimme välttämään ruuhkaa Klubitalolla.
– Klubitalon lisäksi myös Tallin wc:t ovat pelaajien käytössä, ja saunat ovat lämpimänä kilpailun jälkeen.
– Kilpailun jälkeen ruokailu  & palkintojenjako Klubitalon piha-alueella, jossa luvassa myös live-musiikkia Happy Grooven tahtiin!
– Päivän päätteeksi LHJ:n järjestämä ilmainen bussikuljetus Forssan suuntaan.

Huomenna siis tiedossa hieno kisapäivä, mutta sitä ennen ehtii vielä golfaamaan myös tänään. Peliaikoja on varattukin jo varsin tiiviisti, mutta mukaan mahtuu vielä.
Paikallinen Osuuspankki tarjoaa perjantaiseen tapaan harjoittelupallot rangella, ja siinä lomassa voi poiketa hakemaan evästä Klubiravintolasta, joten eiköhän se ole Hymy herkässä golfkentällä tänäänkin!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)