Ulkolajista kun on kyse, ovat sen harrastajat mitä ilmeisimmin tottuneita säätiedotusten seuraajia. Täsmäsään kävi aamulla kentällä tarkistamassa myös kuvassa näkyvä asiantuntija jonka arvion mukaan luvassa on melko harmaa päivä.
Viime yönä alkaneen sateen on ennustettu jatkuvan enemmän ja vähemmän tasaisesti läpi koko päivän, ja niinpä varauskalenteri tälle päivälle on tyhjä. Pidämme klubitalon tänään suljettuna, mutta jos säätilassa tapahtuu muutosta tai sadetta uhmaten haluatte kentälle pelaamaan, niin meidät tavoittaa tutusta caddiemasterin numerosta 050 590 24 70, ajanvaraus onnistuu myös NexGolfin kautta, mutta mikäli et pelaa kausipelioikeudella, niin soita ja sovi maksujen hoitamisesta ennen pelikierrosta!
Vaikka säätilan suhteen voi hetkellisesti tuntua, että kesä on ohi, niin vielä on golfkautta jäljellä useampi kuukausi, ja sen myötä edessä myös useampia kisoja! Jos et vielä ole ilmoittautunut 15.8. järjestettävään Hymy Open -kilpailuun, kannattaa se tehdä pikimmiten! Pienellä osallistumismaksulla pääsee paitsi kilpailemaan huippupalkinnoista, myös nauttimaan herkullisesta ruoasta!
Klubiravintolan puolella hiljaisempina päivinä ehditään ideoida ja testata myös uusia tuotteita, ja niinpä tulevaan viikonloppuun on luvassa mm. uuniperunoita ja panineja! Nähdään siis kentällä kunhan sää viikonloppuun taas poutaantuu!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)