Oikein kaunista perjantaita klubilta!

11 reipasta VS Invitational Golf Marathon-golffaria on startannut yöttämässä yössä klo 3.30. Maratoonarit kiertävät yhteensä 4 täyttä kierrosta, joten huomioithan tämän tullessasi pelaamaan ja annat heille tarvittaessa tilaa. Pelaajia on liikkeellä oikein mukavasti, vapaita satunnaisia lähtöjä on aamupäivällä ja päivällä, iltapäivällä ja illasta hieman väljempää ja kelikin taas hellii golffareita. Kentällämme pelataan myös seuran reikäpelimestaruus-kamppailuita naisten kesken, tsemppiä heillekin kisaan ja paras nainen voittakoon.

Lämmin kiitos Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:lle eilisestä upeasta kilpailusta ja lämpimät onnittelut kaikille voittaneille. Kentällä oli iloisia ja ystävällisiä pelaajia ja aurinko helli koko kilpailun ajan. Tervetuloa uudestaan!

Auringonpaistetta ja lämpöä on luvassa koko päiväksi, joten muistathan varata tarpeeksi juotavaa kierrokselle mukaan ja suojata itseäsi liialliselta auringonpaisteelta. Lämpöhalvaus tulee salakavalasti ja veden lisäksi juomana kannattaa olla urheilujuomaa, vichyä tai jotain muuta, jossa on suoloja ja mineraaleja. Klubitalomme ravintolasta löydät erilaisia kylmiä juomia bägiin mukaan.

Oletko huomannut kilpailukalenterissamme ensi viikonloppuna pelattavan Keila Golfin? Luvassa hieman erilainen kilpailu, jossa lauantaina kisataan keilauksen parissa Forssan keilahallilla ja sunnuntaina golffataan täällä Loimijoki Golfissa. Kilpailu on avoin kaikille ja kilpailukutsun ja lisätietoja pääset lukemaan tästä.  Ilmoittaudu mukaan joko Nexgolfissa tai soittamalla caddiemasterille.

Palvelemme teitä tänään klo 8-20, keittiön parila on lämpimänä klo 11-19.  Oikein mukavaa viikonlopun odotusta kaikille ja nähdään klubilla!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)