Perjantaiseen tapaan Ypäjän Osuuspankki tarjoaa tänäänkin harjoittelupallot rangella kaikille golfista kiinnostuneille, eli tervetulleita ovat myös aiemmin lajin tutustumattomat!Tämä onkin hyvä tilaisuus tulla kokeilemaan kuinka pitkälle Ypäjän keskustaa kohti pallon saa lentämään, myös lainamailoja löytyy, joten hae poletti pallokoneeseen toimistoltamme (klo 8-20) ja tule kokeilemaan!
Samalla on mahdollista nauttia myös Klubiravintolan tarjonnasta, sää näyttäisi suosivat myös terassilla, joten maistuisiko burgeri, tai vaikka vohveli paikallisen  Arctic Milkin jäätelön kanssa?

Piha-alueellemme on eilen noussut teltta, ja sinne laajeneva terassialue ennakoi jo tulevista tapahtumista! Huomenna kilpailaan Senioreiden Aluetourin osakilpailussa, ja viikkoa myöhemmin, 14.8. ohjelmassa on yksi kesän odotetuimmista kilpailuistamme, eli Hymy Open, johon ehtii muuten vielä ilmoittautua mukaan! Samoin ilmoittautuminen on auki 21.-22.8. pelattavaan Seuran Mestaruuskilpailuun, jossa tänä vuonna mukana myös avoin Pistebogey hcp-sarja, joten nyt mukaan myös ne, joita perinteinen Lyöntipeli scratch -sarja ei välttämättä ole mukaan houkutellut.

Tänään peliaikoja löytyy vielä iltapäivälle, ja samoin myös huomenna kisalähtöjen jälkeen, tervetuloa pelaamaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)