Golfkentän kevät on edennyt jo siihen, että pääsemme avaamaan rangen golfareiden harjoitteluun huomenna torstaina, 15.4. klo 12.00!
Kaikille Loimijoki Golfin jäsenille on ladattu 10 pallokoria valmiiksi Loimijoki-korteille, ja jäsenkorttien lisäksi pallokone toimii 2€ kolikoilla. Klubitalo on vielä suljettu, mutta puhelimella tavoittaa; 050 590 24 79, ja toki sähköpostilla myös.
Rangen käyttäjien edellytetään noudattavan jo viime kaudella tutuiksi tulleita käytänteitä kaikille turvallisten harjoittelumahdollisuuksien takaamiseksi.

  • Pidä etäisyyttä toiseen kaikissa tilanteissa, vähintään 2 metriä, ryhmäkokoontumiset on kielletty myös rangella.
  • Käsittele palloja ja pallokoreja vain hanskat kädessä.
  • Pallokoreja ei desinfioida kentän henkilökunnan toimesta, mutta voit pyyhkiä korin pallokopista löytyvällä desinfiointiaineella, tai ottaa mukaasi oman korin tai pussin palloja varten. 
  • Pallokopista löytyy myös käsidesiä.
  • Lainamailat eivät ole käytössä, älä lainaa myöskään kaverin mailoja.
  • Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, pysy kotona.

Myös kentän avauspäivä on varmistunut, kenttä avataan torstaina, 29.4. klo 12, ja ajanvarauksia NexGolfista pääsee tekemään maanantaina 26.4. Tiedotamme kentän avauksesta vielä tarkemmin lähempänä ajankohtaa!

Tänään pallokopin toisella puolella mittailtiin myös uuden harjoitusviheriön koordinaatteja, sen osalta työt päästään aloittamaan aivan lähiaikoina!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)