Hyvää huomenta golfkentältä!
Harmaan sävyinen mutta lämmin golfpäivä tiedossa. Sateen lailla leijailevat lehdet tuovat syksyisen lisän pelaamiseen, mutta vesisateilta pitäisi meidän täällä Ypäjällä tänään kuitenkin välttyä.

Eilen pelatussa Metsärannan Kinkku Bestball -kilpailussa voiton, ja joulukinkut, veivät Raimo Ahola ja Ami Laaksonen pistebogey hcp tuloksella 46! Lämpimät onnittelut voittajille, koko kisan tulokset löytyvät tästä.
Bestball pelataan kahden pelaajan joukkueissa, mutta valitettavasti järjestelmä julkaisee automaattisesti myös henkilökohtaiset tulokset.  Tässä pelimuodossahan ne eivät millään tavalla ole vertailukelpoisia eikä niitä myöskään automaattisesti viedä tasoitustietoihin, eli niitä ei sen tarkemmin kannata tutkia 😊
Ensi viikolla kinkkuista kilpaillaan taas scramblen merkeissä, tervetuloa mukaan!

Tänään vietetään myös Aleksis Kiven, ja Suomalaisen kirjallisuuden päivää, golfia ei toki kirjoista voi oppia, mutta siteerataan tähän loppuun päivän kunniaksi kansalliskirjailijamme sanailua kirjasta Seitsemän veljestä;  ”Tämä elämä käy laatuun; onhan se välimmiten lystiäkin ja nostelee hieman kantapäitä.”
Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)