Tänään sunnuntaina päästään kentälle klo 11 jälkeen, kun yön pakkaset ovat kentältä sulaneet. Aurinkoiselta näyttää, joten vielä on hyvä mahdollisuus tehdä pelikierros kauniilla kentällä!

Eilisessä Makulihan Kinkku Best Ball -kisassa voiton veivät tuloksella 47 pistettä Jarno Heikkilä ja Seppo Mäkilä. Toiseksi, pisteillä 46, Kalle Laukkanen ja Valtteri Ahtola, ja kolmannet  joulukinkuilla palkitut olivat pisteillä 44, Kimmo Järvelä ja Onni Seppänen. Onnittelut palkituille, ja vielä viikon päästähän, la 17.10. on mahdollisuus tavoitella joulupöydän herkkua, kun kilpaillaan Makulihan Kinkku Scramble 4 pelaajan joukkueissa. Kisan kokonaistulokset löytyvät tastä.
Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvottiin Gigantin 250€ lahjakortti, jonka voittajaksi nousi Kalle Laukkanen! Sen lisäksi että yhteistyökumppanimme Gigantti on lahjoittanut palkintoja useisiin kilpailuihimme, tarjoaa se Forssan myymälässä myös rahanarvoisia etuja Loimijoki Golf ry:n jäsenille, edut lvoi tarkistaa tästä, ja niistä pääsee nauttimaan esittämällä kassalla Loimijoki-kortin!

Tulevalle viikolle on luvattu viilenevää säätä, joten kenttä on auki sääolosuhteiden puitteissa. Aamuisin lähdöt on varattavissa alkaen klo 11, joka näillä näkymin olisi yöpakkasten jälkeen sopiva aika. Varauskalenteria päivitetään sääennusteiden mukaan, ja varminta onkin tarkistaa päivän tilanne soittamalla meille, 050 590 24 70 klo 9-17, jotta et suotta aja paikalle toteamaan, että kenttä on jäässä eikä pelaaminen onnistu.
Toivotaan kuitenkin, että lämpimiä päiviä vielä ensi viikolle riittää!
Tänään klubitalo on avoinna klo 16 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)