Raikkaan aurinkoista sunnuntai aamua! Yöpakkasten hellitettyä luvassa on aurinkoinen poutapäivä,  joten tervetuloa viettämään vappuviikonlopun viimeisiä hetkiä golfkentälle!

Eilen päästiin aloittamaan kisakausi Vappusramblen merkeissä, ja varsin onnistunut kisapäivä saatiinkin! 39 joukkuetta kiersi kentällä  ja myös teeman mukaista asustusta oli nähtävillä useilla osallistujilla erilaisista ylioppilaslakin variaatioista ilmapalloihin ja kasvonaamioihin.
Kisan voittajiksi pelasivat Miikka Huiko / TG & Joni Parjo / AGK lyönnein 65. Toiseksi sijoittuvat oman seuramme edustajat Timo Pääkkönen & Juha Skyttälä, tuloksella 66 lyöntiä. Kolmas sija matkasi Hämeenlinnan suunnalle, Raimo Hietalan / AGK & Mikko Niemisen / AGK mukana, tulos 67 lyöntiä. Kokonaistulokset löytyvät tästä.

Kisakauden alkuun muistutellaan pikku yksityiskohdasta, johon on syytä kiinnittää huomiota tuloskorttia täytettäessä. Eli pelaajien allekirjoitus, kuulostaa yksinkertaiselta, mutta unohtuu yllättävän helposti. Eilisessä kisassa tähän liittyen tulikin muutama tulkinnanvarainen tapaus, eli muistutuksena kaikille; Jotta kilpailutulos hyväksytään, tulee tuloskortissa olla paitsi merkitsijän, myös pelaajien allekirjoitukset!

Seuraavan kerran scramblea pelataan Helatorstaina, kun vuorossa on seuramme kapteenien järjestämä  Kapteenien kierros, mukaan voi ilmoittautua vaikka heti, luvassa on perus scramblen lisäksi myös pientä extraa.. Kilpailukutsuun pääsee tutustumaan alla olevasta linkistä!
Kapteenien kierros

Kuvassa aiemmin tällä viikolla Simon kyydissä lyöntipaikoille matkanneet tiimerkit!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)