Miten ihana aurinkoinen päivä onkaan luvassa tänään!
Ohjelmassa meillä golfkentällä on Ramin johdolla Päivässä golfariksi -kurssi, ja sen perään, klo 16-18 aloitteleville golfareille suunnatut treenit tai pelikierros. Tähän on peliaikoja vielä vapaana, eli jos green cardin suorittamiseen edellytyksenä oleva 9-reiän kierros on vielä tekemättä, tai muuten haluaisit tulla pelaamaan kierroksen ja saada vielä neuvoja ja opastusta omaan pelaamiseen, niin varaa aika meiltä, 050 590 24 70, tai tule rangelle ihan oman aikataulun mukaan.

Kilpailujen osalta tänäänp uolita päivin lähdetään ratkaisemaan Auranmaan Nuorkauppa kamarin mestaruutta.
Eilen pelatussa LoG Scramble Tourissa 3. osakilpailun voittoon pisteillä 44 pelasivat Oskari Kaseva / LoG  ja Juho Urmas / LoG. Toiselle sijalle edelleen sarjakilpailun kärkipaikalla jatkavat Kalle Laukkanen / KGM ja  Vesa Heirola / KGM, pietein 42. Kolmaspalkinto meni Seppo Mäkilälle / LoG ja Matti Sairaselle / AlGo, pistein 41. Kilpailun tulokset löytyvät tästä, ja kokonaispistetilanne tästä.
Kokonaiskilpailussa huomioidaan kunkin parin osalta  kolme parasta tulosta neljästä osakilpailusta, joten tilanne voi vielä muuttua!

Seuramme juniorit, Alex Lähdemäki ja Max Koivula edustavat seuraamme tänään Harjattuja Golfissa pelattavassa Future Tourin osakilpailussa, tsemppiä kisaan pojat! Kilpailun tunnelmia saattaa päivän aikana ilmestyä myös Instagramin ja Facebookin tarinoihin!

Peliaikoja löytyy upeassa elokuun päivässä vielä, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)