Hyvää sunnuntain huomenta golfkentältä!
Uusilla,  viime vuonna tai nyt tänä keväänä harrastuksen aloittaneilla golfareilla on tänään ainutlaatuinen mahdollisuus tulla saamaan täsmävinkit ja neuvot omaan pelaamiseen! Matti on mukana pelikierroksen alussa klo 14-14:30 lähdöillä, joihin ennättää vielä varata paikan soittamalla meille klo 13 mennessä, puh: 050 590 24 70. Pelata voi joko 9- tai 18-reiän kierroksen, ja tämä ohjattu tapahtuma on osallistujille ilmainen! Sää näyttää tänään erityisen suosiolliselta, joten tervetuloa mukaan!

Tällä viikolla Ypäjä Tourin voittajat palkittiin Mehiläisen lahjakorteilla Huoleton -terveystarkastukseen. Terveys, ja kokonaisvaltainen hyvinvointi saattaa tuntua itsestäänselvyydeltä niin kauan kuin mitää ongelmaa ei ole. Muuttuvia tilanteita kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan ennakoida, joten tsekkaus silloin kun kaikki tuntuu olevan kohdillaan on viisasta varautumista!
Muistattehan, että Loimijoki Golfin jäsenet saavat Turun Mehiläisessä alennuksen Liikkujan terveystarkastuksesta rekisteröidyttyään Mehiläinen urheilunettiin. Pidetään huolta itsestämme, ja pysytään terveinä!

Aurinkoista pelipäivää!