Tänään meillä pelataan junnujen Future Tour osakilpailu, jonka seitsemään eri sarjaan on ilmoittautunut yhteensä lähes 80 pelaajaa! Aamun sää näyttää vähän pilviseltä, mutta vaikuttaa siltä, että sadekuurot ovat mitä todennäköisimmin ylittäneet Ypäjän jo yön aikana, ja pelaamaan päästää poutaisessa säässä. On aina hienoa saada kentälle suuri joukko innokkaita ja taitavia nuoria golfareita, ja päästä järjestämään näitä kisoja! Oleellisessa osassa järjestelyjä ovat seuramme aktiiviset vapaaehtoiset, jotka omalla työpanoksellaan mahdollistavat kisojen toteutumisen, suuri kiitos siis heille!
Kilpailussa on mukana myös kaksi oman seuramme edustajaa, Joonas ja Tuomas pelaavat Easy 9-sarjassa, jossa pelataan tavallista lyhyemmillä väylillä, joiden teet on merkitty eri värisin palloin. Tsemppiä kisaan oman seuran pojille, ja toki myös kaikille muille!
Kilpailijat starttaavat väliaikalähdöin alkaen klo 8:30, ja viimeiset lähtevät matkaan 12:40. Iltapäivän puolella on siis myös muiden pelaajien mahdollista päästä pelaamaan, vapaita aikoja löytyy vielä!

Keittiön puolella lounaaksi tarjoillaan kanapastavuokaa, ja tuoretta pullaa ja muutakin evästä valmistuu tasaiseen tahtiin pitkin päivää.
Klubitalo on avoinna klo 19 saakka, tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)