Tänään suunnitelmiin tulevaa toimintaa seuramme vuosittaisessa kehittämisseminaarissa.
Olemme on mukana  Suomen Golfliiton Tehokehittämisprojektissa, jonka luomista mahdollisuuksista Kirsi Erofejeff-Engman kertoi meille tänään tarkemmin. Tulevan kauden tapahtumakalenteri julkaistaan pian, luvassa on suositun viikkokisan lisäksi taas monenlaista kisaa ja muuta ohjelmaa kaikille uusille ja vanhoille golfin harrastajille sekä sellaisiksi aikoville!
Junnugolfin kauden Kick-off järjestetään perjantaina 22.5., silloin on hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan koko kauden ajan toimivan junnujen golfkouluun joka on avoin sekä uusille että jo aiempina vuosina mukana olleille junnupelaajille.
Samalla viikolla, lauantaina 23.5. on Klubitalolla luvassa paitsi paitsi hyvää seuraa, myös erinomainen mahdollisuus tutustua monipuoliseen toimintaamme ja aktiivisesti  toiminnassa mukana oleviin seuramme jäseniin, jotka myös kertovat tarkemmin kuinka ja miten toimintaan pääsee mukaan! Lisäksi ohjelmassa infoa myös muista ajankohtaisista asioista, kuten uudesta WHS-tasoitusjärjestelmästä. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa, pysykää kuulolla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)