Aurinkoisen raikasta huomenta!
Mahtava golfsää suosii golfareita myös tänään, aamun viileys muuttuu pian kesäiseksi lämmöksi joten voisiko parempaa pelisäätä ollakkaan?

Ypäjä Tour jatkuu, kolmatta osakilpailua pelataan yhteistyössä Hunajayhtymän kanssa, ja kierroksen energiatasapainon takaamiseksi suosittelemmekin  Honeysty-energiageeliä. Näitä hunajaisia tuotteita löytyy nyt Klubitalon kahvilan valikoimasta niin mustikkaisena kuin myös sitruunaisena makuna.

Meille on jo ehtinyt tulla kyselyjä keittiö avaamisesta ja tänään se päivä koittaa, eli iltapäivästä lähtien toivotamme paitsi golfarit, myös muut nälkäiset asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan Klubiravintolan herkuista!
Hyväksi todetun, paljon kehuja saaneen Klubihampurilaisen ohella on tänä kesänä  mahdollista tuunata oma burger ihan juuri sellaisena kuin on burgerin aina halunnut syödä 🍔 😋 Listalta löytyvät lisäksi muun muassa raikkaat salaatit, enemmän tai vähemmän tuliset siiwet sekä monelle ehkä muistoja kultaiselta 80-luvulta herättävä Wienerleike.
Lista elää sesongin mukaan, joten vaihteluakin on luvassa kauden aikana.
Keittiö aukeaa päivittäin klo 11 ja viimeiset ruokatilaukset otetaan 1h ennen Klubitalon sulkemista, eli tällä viikolla klo 18. Tervetuloa!