Hyvää huomenta!

Tämän kauden Watrec Tourit hupenevat aivan silmiemme edessä. Tänään luvassa kauden viimeisen watrecin viimeinen pelipäivä. Nyt on ihan viimeiset hetket tulla nappaamaan pisteitä, joilla lunastaa itselleen osallistumisoikeuden sunnuntaina pelattavaan Watrec Tourin finaaliin Viikkoisäntämme Karrinpuomi tarjoaa tämän viikon palkinnot ja kilpailussa menestyville on luvassa seuraavaa:

1. Palkinto: Lahjakortti Karrinpuomiin, joka sisältää ilmaisen sisäänpääsyn valitsemanasi päivänä, ruoat kahdelle hengelle, sekä pullon kuohuvaa. Lisäksi voittajalle on luvassa etuseteli ja paita.

2.Palkinto: 40€ lahjakortti Karrinpuomiin, etuseteli ja paita

3. Palkinto: Lahjakortti Karrinpuomiin, jolla kuittaa ruoat kahdelle hengelle ruokajuomineen. Lisäksi mukaan tulee Karrinpuomin pitkät kalsarit.

LoG:in jäsenille vielä tiedoksi. 28.9.-3.9 välisenä aikana kaikilla Loimijokigolfin jäsenillä on mahdollisuus pelata Kalafornian kentällä Porissa alennettuun hintaan. GF:n hinta 30€/hlö ja täyden neljän hengen lähdölle hintaa muodostuu 100€. Jos Kalafornian kenttä on vielä bongaamatta, niin nyt siihen on oiva tilaisuus! 😉 Aikoja Porin suunnalta voi varata numerosta 02-6303 888.

Töissä tänään Lauri, Pale ja Hanna. Tervetuloa! 🙂