Huikeeta huomenta!

Heinäkuun viimeistä viedään ja yhteistyökumppanimme Holjatin isännöimä Watrec Tour 13 starttaa käyntiin toisella kisapäivällään. Vielä ennättää lähteä skabaan mukaan, jos eilen pelit jäivät välistä! Myös uusintamahdollisuus on, jos eilisen tulos jäi kaivertamaan.

Viikkoisäntä Holjat palkitsee viikon parhaat kilpailijat upeilla palkinnoilla, nimittäin pääsylipuilla tienoon timantinkoville festivaaleille! Pääpalkintona voittajille luvassa 4 kpl Holja-pääsylippuja, 2. palkinnoksi 2 kpl Holja-pääsylippuja sekä 3. palkinnoksi yksi pääsylippu Holjat kaupunkifestareille.

Lauantaina 4.8. kisailut jatkuvat Holjat Openin merkeissä. Kyseessä on rentomielinen parikilpailu, jonka jälkeen yhteiskuljetus Ypäjältä Forssaan klo 18.00. Kisamaksu 10 euroa (sis. kyydin ja yhden juomalipun Holjille) ja vaihtoehtona myös mahdollisuus ostaa Holja-lippu illalle 25 eurolla. Portilta lipun normaalihinta on 35 euroa. Bussikyytiin voivat hypätä myös muut kuin kisaajat, kyydin hinta 10 euroa ja ilmoittautumiset etukäteen toimistolle.

Kentällä tänään luvassa rauhallinen pelipäivä. Iltapäivästä löytyy vielä mukavasti vapaita lähtöaikoja! Tervetuloa 🙂

Klubilla tänään Moona, Linda, Rami ja Emma.