Melko syksyiseltä näyttää päivän säätila. Vesisade ei toistaiseksi ole häiritsevää, mutta ilmeisesti sitä on luvassa tasaisesti koko päiväksi. Näin ollen klubitalo on tänään suljettu, ja meidät tavoittaa puhelimitse caddieamsterin numerosta, 050 590 24 70. Huomenna luvassa on taas poutapäivä, joten nähdään silloin!

Tälle kaudelle ohjelmassa on vielä kolme kilpailua, joka tarkoittaa myös kolmea mahdollisuutta voittaa Makulihan kinkku joulupöytään!
Tarkemmin kisoista on tietoa kisakalenterissa, mutta luvassa on Scramblea sekä 2- että 4-pelaajan joukkueille, ja  Best Ball. Kauden päätöskilpailu pelataan lauantaina 24.10., ja silloin palkitaan myös seuran mestaruukilpailujen parhammisto. Uhkaavasta korona-tilanteesta johtuen joudumme valitettavasti luopumaan ajatuksesta pelata päätöskilpailu yhteislähdöllä, ja sisällyttää päivän ohjelmaan yhteinen ruokailu, mutta luvassa on joka tapauksessa huikeita tarjouksia sekä ravintolan että proshopin puolella!
Syksyyn kuuluu myös Ypäjä Golf Oy:n syysyhtiökokous, jonka ajankohdaksi on päätetty torstai 19.11. klo 18, tästä lähetetään vielä kutsu osakkaille lähempänä ajankohtaa, mutta päivämäärän voi laittaa kalenteriin jo valmiiksi.

Tältä päivältä ei oikein kaunista maisemakuvaa taida saada, joten käytetään eilistä kuvaa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)