Eilisen navakka tuuli tuntuu tyyntyneen, pientä sateen uhkaa on ilmassa koko päiväksi, mutta ainakin toistaiseksi pilkahtelee myös sininen poutataivas. Ulkolajissa, kuten golfissa, on toki totuttu siihen, että pieni sade ei vielä pelaamista haittaa, sateen sattuessa pelataan sateella. Viikkokisan palkintoina tälllä viikolla mm. urheilukelloa, parranajokonetta, kasvo-spa laitetta, langattomia kuulokkeita ym. laadukkaita tuotepalkintoja, ja osallistumaan ehtii koko päivän ajan!
Viikkoisäntämme tällä viikolla toimiva, 25. juhlavuottaan viettävä Loimi-Hämeen Jätehuolto on hoitanut meidänkin kentän jätenhuoltoa jo vuosien ajan. Kentältä ja klubitalon alueelta löytyvät roskikset ja eri materiaalien kierrätykseen tarkoitetut astiat helpottavat alueen pysymistä siistinä ja viihtyisänä, ja kun kaikki huolehtivat omat roskansa roskikseen, ei turhaa sotkua pääse syntymäänkään.
Klubiravintolassa tarjolla herkullisia lohileipiä, tuoreita munkkeja ja myös ruokaisampia herkkuja, nälän asteesta riippuen!
Klubitalo avoinna säävarauksella, näillä näkymin 19 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)