Torstai valkenee kevyen pilvisessä säässä, mutta iltapäivään taivaan pitäisi kuitenkin kirkastua ja luvassa on jälleen mainio golfpäivä! Toisaalta, golf tunnetaan sen verran koukuttavana lajina, että sääolosuhteet tai muut asiat ovat tosiharrastajalle useimmiten lähinnä sivuseikka, ei este golfaamiselle. Tämän on osuvasti jo kaukaisella 90-luvulla oivaltanut viikkoisäntänämme toimivan PSL Oy:n takaa löytyvän Hannu Salmisen poika, joka täydensi isälleen kuvassa olevan sarjakuvan, eipä siihen paljon lisättävää!

Paitsi liikuntaa ja ulkoilua, liittyy golfiin vahvasti myös sosiaalisuus ja ihmisten tapaaminen, vapaa-ajan vietto hyvässä seurassa, yhteisen kiinnostuksen kohteen eli golfin, parissa. Uskallamme luvata, että tämä toteutuu erityisen onnistuneesti myös tulevana lauantaina järjestettävässä Hymy Open -kilpailussa, jossa golfin ohella nautitaan yhdessä hyvästä ruoasta, juomasta, elävästä musiikista sekä ennen kaikkea toisten golfareiden seurasta. Unohtaa ei toki sovi myöskään kilpailun loistavia palkintoja! Mukaan on ilmoittautunut jo huikea määrä, 112 pelaajaa, mutta viimeiset ilmoittautumiset otetaan vastaan vielä tänään klo 18 saakka!

Kenttähenkilökunta suorittaa tänään rikkaruohotorjuntaa viheriöillä ja bunkkereissa, joka saattaa aiheuttaa oman tuoksunsa kentän alueelle. Klubilla tänään Pale, Vilma ja Rosa. Tervetuloa! 🙂