Hyvää huomenta golfkentältä!
Seuran Mestaruuskilpailut lähestyvät, ja tämän hetkisestä osallistujamäärästä päätellen moni on jättänyt ilmoittautumisen aivan viimeisiin hetkiin, mukaan ehtii ilmoittautua vielä tänään klo 12:00 saakka, joten nyt kipin kapin ilmoittautumaan!
Koulujen alkaminen näkyy näin alkusyksyisin myös täällä golfkentällä, kun monet koulut tuovat opiskelijaryhmiä tutustumaan golfiin. On erityisen ilahduttavaa, että sekä peruskoulut, että muut oppilaitokset huomioivat myös golfin liikunnanopetuksessa, ja hyödyntävät näin paikallisia mahdollisuuksia monipuoliseen liikunnan harrastamiseen! Tänään golfiin on tulossa tutustumaan ryhmä Someron lukion opiskelijoita.
Ihana kesähenkilökuntamme suuntaa pikku hiljaa kukin tahoilleen opiskelemaan tai muihin talvikauden askareisiin, mutta onneksi muutama heistä on apunamme ja ilonamme kauden loppuun saakka! Tänään klubilla Pauliinan lisäksi caddiemasterin tehtävissä myös keittiön puolelta tuttu Vilma, ja keittiöstä vastaa tänään Ida!
Varauskalenterin mukaan luvassa rauhallinen pelipäivä, joten vapaita peliaikoja löytyy erityisesti iltapäivälle, klubitalo on tänään auki klo 19:00 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)