Hyvää huomenta klubitalolta!

Tänään alkaa meillä Luontojooga, jonka parissa voi rentoutua ja liikuttaa kehoa hieman eri tavalla kuin golfatessa. Luontojooga on koko heinäkuun ajan torstaisin klo 9.00-10.00, ja kertamaksu on 12e. Ohjaajana toimii sertifioitu luontojoogaohjaaja ja luontovalmentaja Satu Nelimarkka. Lue lisää täältä

Muistutusta vielä Keilagolfista, joka pidetään tänä viikonloppuna lauantaina keilaamisen ja sunnuntaina golfaamisen osalta. Mikäli löytyy osaamista jompaan kumpaan tai molempiin lajeihin edes hieman, ilmoittaudu mukaan huomiseen klo 12 mennessä caddiemasterille tai suoraan Nexgolfin kautta.

Keilagolfin lisäksi viikonloppuna lauantaina 6.7. on tuttu Päivässä Golfariksi -alkeiskurssimme, jossa on vielä muutama paikka vapaana. Varaa oma paikkasi ja aloita kesän uusi harrastus meiltä matalalla kynnyksellä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla tai soittamalla caddiemasterille.

Tänään sään pitäisi olla golfiin otollinen, eli ei liian helteistä tai liian tuulista ja aurinkokin pilkahtelee aika ajoin. Tule nauttimaan siis torstaista meille golfin parissa!

Nähdään kentillä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)