IV-Pelti Luurin isäntäviikko jatkuu kesäisessä säässä! Tänään kentällä ei ole mitään erikoistapahtumia, joten rauhallinen pelipäivä tiedossa. Ajanvarauksesta löytyy melko hyvin vielä aikoja, paremmin taas iltapäivän puolelta. 🙂

Loppuviikko onkin täynnä tapahtumaa: huomenna perjantaina on viikkoisäntämme perinteinen kutsukilpailu Luuriscramble, joka alkaa klo 12 yhteislähtönä. Lauantain kutsukilpailu LP Golf starttailee klo 10 yhteislähtönä, avaamme ylimääräisiä lähtöjä keskelle kisaa perjantaina! Sunnuntaina on ensin klo 10 Marttilan mestaruuksien lähdöt ja tämän jälkeen klo 12 alkaen Loimijoki Golf Lady Open.

Loimijoki Golf Lady Open on avoin kaikille naispelaajille. Luvassa on rento pelipäivä, jonka aikana klubilta löytyy erikoistarjouksia vain kilpailijoille. Pelimuotona on parikilpailuna pelattava Best Ball ja mukaan ovat tervetulleita myös aloittelevat golfarit! Paikallinen Kauneushuone Tuija palkitsee kisan parhaat. Kilpailumaksu on 10 € (+green fee jäsenille 30 € ja vieraille 35 €) ja ilmoittautumisaikaa on perjantaihin klo 12 saakka.

Tänään klubilla Pale, Rosa, Vilma ja Pauliina. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)