Nopeasti on kesä mennyt, ja Ypäjä Tourin 16 osakilpailua pelattu.  Edessä on enää sarjan finaali, joka pelataan tulevana sunnuntaina, 12.9. Osallistumisoikeus finaalliin on kaikilla, joilla kesän aikana on osakilpailuista kertynyt vähintään yksi piste. Jos et ole ihan varma omasta pistetilanteestasi, voit tarkistaa sen tästä.

Kokonaiskilpailun parasta palkitaan yhteispisteiden perusteella, mutta finaaliin kaikki lähtevät “puhtaalta pöydältä. Finaalissa palkitaan sekä Lyöntipeli hcp, että Pistebogey hcp sarjassa kolme parasta, ja sijoitukset määräytyvät samoin kuin Ypäjä Tourin osakilpailuissa, jossa sama henkilö ei voi sijoittua molemmissa sarjoissa.
Finaalin jälkeen ratkeaa myös koko kauden käynnissä olleen arvonnan voittaja, kun caddiemasterit nostavat laatikosta voittoisan kuitin!

Finaaliin on luvassa myös melko mukavat palkinnot ,kun voittajat palkitaan Weberin grilleillä, toiseksi tulleet saavat Samsungin 32″ älytelevision ja kolmanneksi tulleet palkitaan 2hlö majoituslahjakortilla Rörvikiin Ahvenamaalle, tai Sandvikin Pensarissa, sekä Back on Trackin 100€ lahjakortein!
Näiden lisäksi paras scratch tulos palkitaan Gigantin 400€ lahjakortilla, ja pikku palkinnot on luvassa myös pisimmän driven väylällä 10 ja lähimmäs lippua väylällä 2 tehneille pelaajille!
Ilmoittautumisaikaa finaaliin on huomiseen, eli perjantaihin, klo 12 saakka!

Myös  Ypäjä Tourin kokonaiskilpailun palkinnot ovat viikonloppuna noudettavissa Klubilta:
1. Valtteri Ahtola – Samsungin 55″ älytelevisio & Back on Track lahjakortti 100€
2. Petri Prusila – Samsungin 55” älytelevisio
3. Teemu Jokela – Gigantin 500€ lahjakortti & Back on Track lahjakortti 100€
4. Rauno Saarinen –  Gigantin 500€ lahjakortti
5. Seppo Mäkilä – Weber -grilli

Tänään pelataan edelleen mukavassa poutasäässä ja Klubitalo on auki klo 18 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)