Watrec Tourin kausi on saatu osakilpailujen osalta päätökseen. Ja miten mahtava kausi se olikaan – jännitys kokonaispisteiden viidestä kärkipaikasta jatkui aina viimeiseen osakilpailuun asti, jossa matkalle lähtijöiden kokoonpano meni vielä kerran uusiksi. Viimeisen osakilpailun tulokset sekä lopullinen kokonaispistetaulukko on nyt julkaistu.

Kokonaispisteiden perusteella kauden viisi parasta Watrec Tour -pelaajaa lunastavat itselleen huikean finaalimatkapalkinnon Atalaya Parkiin Espanjaan ensi maaliskuussa! Nämä pelaajat ovat:

  1. Teemu Toukkari
  2. Juha Varhi
  3. Matias Varhi
  4. Teemu Jokela
  5. Jarmo Kyyrä

Mikäli joku em. pelaajista on estynyt lähtemään matkalle, niin paikka siirretään kokonaispisteissä varasijoille seuraavassa järjestyksessä: Jarno Leppänen, Pentti Sarkula, Jani Lindholm.

Aiemmin heinäkuussa kaksi matkaa jaettiin LoG Scramble Tourin voittajaparille: Timo Haapaniemi / Jone Riiheläinen. Näin ollen matkalippuja on vahvistettu jo yhteensä seitsemälle pelaajalle!

Onnea kaikille jo tässä vaiheessa matkapalkinnon varmistaneille. Loppuviikosta matkoja jaetaan vielä kolme lisää!

 

Viikkoisäntämme ravirata Pilvenmäki palkitsee viikon parhaat pelaajat Watrec Tourilta seuraavasti:

I PALKINTO:
Elämyspaketti Pilvenmäen raveihin
Voittajat: Teemu Jokela / LoG, lp tulos 66 & Kimmo Järvelä / LoG, pb tulos 42

II PALKINTO:
Gigantin lahjakortti 75 €
Palkittavat: Matias Varhi / LoG, lp tulos 69 & Rauno Mäkelä / LoG, pb tulos 38

III PALKINTO:
Gigantin lahjakortti 50 €
Palkittavat: Jukka Mattila / LoG, lp tulos 71 & Leena Kairus / LoG, pb tulos 38

—–

Sitten katseet kohti viikonloppua. Ohjelmassa on huikeita kisatapahtumia viikonlopun molemmille päiville:

Ensin aloitetaan kauden kinkkukisaurakka Makulihan Kinkku-Scramblella lauantaina 7.9. klo 9.00 alkaen. Kyseessä leppoisa parikilpailu ja palkintoina maan parhaita kinkkulahjakortteja. Kisamaksu 6 euroa / hlö ja ilmoittautumiset torstaihin klo 16.00 mennessä. Voit ilmoittautua toimistolle myös ilman paria, me yhdistelemme ihmisiä täältä parhaamme mukaan.

Sunnuntaina 8.9. kruunataan Watrec Tour -kausi finaalipelillä. WT Finaalissa palkinnot ovat aivan käsittämättömän huikeat. Ensinnäkin, molempien sarjojen voittajat kuittaavat itselleen pääpalkinnon, eli hulppean golfloman Espanjaan. Matkapalkintojen lisäksi jaossa on 2000 eurolla Gigantin lahjakortteja: I palkinto 500 euroa, II palkinto 300 euroa ja III palkinto 200 euroa. Ja molempiin sarjoihin tietysti omansa. Kilpailumaksu sunnuntaille on 8 euroa ja ilmoittautuminen päättyy torstaina 5.9. klo 16.00. Osallistumisoikeus finaaliin on kaikilla, joilla on yksikin WT-osakilpailupiste kauden varrelta. Näitä pelaajia on yhteensä 116 kpl.

Sunnuntain WT-Finaalin jälkeen otamme esille suuren ja täynnä olevan arvontalaatikon, josta nostamme vielä yhden onnekkaan nimen, joka voittaa itselleen bonusmatkapalkinnon. Kaiken kaikkiaan matkoja jaetaan siis ennätysmäiset kymmenen kappaletta!

Mikäli kisat tai arpa ei onnista, niin matkalle on mahdollista myös ostaa lippu. Ota tällöin yhteys toimistolle. Matkan hinta on 1 090 euroa, sisältäen lennot (sis. matkalaukun ja golfbägin kuljetuksen), majoituksen puolihoidolla (buffetaamiainen ja illallinen), golfkenttäkuljetukset (hotellin shuttle), 5 kierrosta golfia kahdella eri kentällä (Old ja New) sekä golfauton käytön New kentällä. Puuhaa riittää golfin lisäksi myös hotellialueella – puutarhassa on kolme uima-allasta, joiden lisäksi maksutta käytössä hotellin kuntosali ja sauna. Lisäaktiviteettia etsiville löytyy pientä lisämaksua vastaan kuusi tenniskenttää. Atalaya Park sijaitsee rauhallisella ranta-alueella Esteponan Marbellan puoleisella laidalla.

Nyt ei muuta kuin nimiä kisalistoille ja nähdään viimeistään viikonloppuna!

Töissä tänään Hanna, Selina ja Pauliina. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)