Niin käsittämätöntä kuin se onkin, tämä kausi on livahtanut jo niin pitkälle, että on aika viimeisen Watrecin. Onneksemme, aikaa WT:n pelaamiselle on kuitenkin kokonaiset kaksi päivää, eli aika tarkalleen 48 tuntia tästä eteenpäin.

Watrec Tourin Finaali pelataan tämän viikon sunnuntaina 3.9.2017. Osallistumisoikeus kilpailuun on kaikilla, joilla on yksikin (1) piste tämän kauden WT-osakilpailuista. Mikäli tämä piste vielä puuttuu, nyt on viimeinen mahdollisuus tulla se lunastamaan. Ilmoittautuminen Finaaliin päättyy torstaina 31.8. klo 16.00. Finaalin kilpailumaksu on 10 euroa ja green fee kausikortittomille 25 euroa.

Tällä viimeisellä Watrec-viikolla isännän hulmuava viitta koristellaan Ypäjän legendaarisen anniskeluravintolan Karrinpuomin logoilla. Missiomme Karrinpuomin kanssa on yhteinen; saada ihmiset viihtymään ja pitää nälkä sekä jano loitolla samalla kun nautiskellaan terassielämästä. Yhteistyö toimii saumattomasti myös siinä mielessä, että kun on urheilu-urakan saanut suoritettua golfkentällä, voi golfklubilta siirtyä sujuvasti kohti keskustaa ja jatkaa illanviettoa Karrinpuomin hellässä huomassa.

Viikon ohjelma näyttää kokonaisuudessaan tältä:

Maanantai 28.8.
– Watrec Tour 18, 1. pelipäivä

Tiistai 29.8.
– Watrec Tour 18, 2. pelipäivä
– Elisevaaran lukio lajiintutustuminen klo 14.30

Keskiviikko 30.8.
– Ei erikoistapahtumia

Torstai 31.8.
– Ilmoittautuminen Watrec Tourin Finaaliin sulkeutuu klo 16.00

Perjantai 1.9.
– Casual Friday
– Forssan yhteislyseo lajiintutustuminen klo 13.45

Lauantai 2.9.
Pelaa 100 – Loppuhuipennus (Lounais-Suomen alue) klo 10.00 alkaen! 
(HUOM! Kisa on valitettavasti jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi)

Naisille suunnattu Pelaa 100 -kisa päättyy alueellisiin loppuhuipennuksiin. Kipailun pelimuoto on bestball-paripeli. Jokaisen kisan parhaalle parille on tiedossa upeat Foot Joyn custom made -golfkengät! Mukaan voi ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Loppuhuipennustapahtuman hinta on 30 e/pelaaja ja se sisältää pelin lisäksi myös lounaan. Tiedossa on kiva pelipäivä ja ihania palkintoja!

Sunnuntai 3.9.
Watrec Tour Finaali klo 9.00 alkaen!
Suomen kovimman viikkokilpailun Watrec Tourin finaalihuipennus! Kilpailuun osallistumisoikeus kaikilla, joilla on osakilpailupisteitä. Kilpailuun mahtuu 120 pelaajaa ja mikäli osallistujamäärä ylittyy, niin pelaajia karsitaan pistejärjestyksessä pois häntäpäästä. Kilpailumaksu 10 euroa (+ gf 25 e). Ilmoittautumiset to 31.8. klo 16.00 mennessä.

Töissä tänään Hanna, Tomi sekä Lauri. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)