Viikkoisäntämme Loimihämeen Jätehuollon, eli LHJ Groupin päämaja sijaitsee Forssassa, mutta toimi alue on paljon laajempi, päämääränä on lisätä jätteen kierrätystä ja hyötykäyttöä ja toteuttaa käsittelytoiminnot ympäristövaikutukset minimoiden. Tänä vuonna yrityksellä on syytä juhlaan, kun perustamisesta tulee kuluneeksi jo 25 vuotta! Aluksi yhtiö vastasi seitsemän kunnan lain velvoittamasta jätehuollosta, nykyään omistajakuntia on 16. Kunnallisten tehtävien ohella yhtiö on kasvanut suureksi konserniksi, jonka viisi tytäryhtiötä toimii erityisosaamista vaativilla ympäristöalan sektoreilla ja tuottaa ainutlaatuisia palveluja ja ratkaisuja kiertotalouteen.

Laajalla sektorilla toimiva yritys vastaa niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin ympäristöhuollon kysymyksiin, ja kehittää jatkuvasti uusia, helposti osaksi arkea otettavia ratkaisuja näihin kysymyksiin. Yksi toiminnan muoto on myös osallistuminen ympäristökasvatukseen, josta hauskana esimerkkinä on tänä kesänä lanseerattu Kesäsiivouspeli, johon voit tutustua tästä.

Alkuviikolla pelatun Ypäjä Tourin 8. osakilpailun tulokset ovat selvillä. Osakilpailun tulokset löytyvät tästä, ja sarjan kokonaispistetilanne tästä. Onnittelut sarjojen voittajille, sekä muille palkituille!

I PALKINTO:
Voittajat: Petri Prusila /LoG lp hcp, tulos  62 lyöntiä &  Ossi Aalto/LoG, pb hcp, tulos  42 pistettä

II PALKINTO:
Palkittavat:  Jukka Malinen/TawG, lp hcp, tulos  66 lyöntiä &  Heikki Lehtinen/LoG pb hcp, tulos 41 pistettä

III PALKINTO:
Palkittavat: Juha Skyttälä/LoG, lp hcp, tulos 67 lyöntiä &  Seppo Touru /LoG, pb hcp, tulos  40 pistettä

Vime viikolla junnujen golfkoulu jouduttiin sateen ja ukkosen takia perumaan, mutta tänään jatketaan tuttuun tapaan klo 17. Viime viikolta rästiin jäänyt  järjestetään elokuussa, eli jatketaan golfkoulua viikko pidemmälle.

Heinäkuun käynnistyy huomenna, ja sen myötä green fee hintoihin tulee pieni muutos, eli heinäkuun vieras green fee 40€ ja jäsen green fee 35€, jos olet miettinyt 10-kortin ostoa, niin tee se tänään kun voimassa ovat vielä kesäkuun hinnat!

Aurinkoista päivää, ja tervetuloa!