Ryhmä- ja yksityisopetus

Järjestämme yksityisopetusta kuin myös ryhmätunteja läpi kauden. Opettajina toimivat Matti Moisander sekä Rami Prusila.

Yksityistunnin hinta on 45 €/h, varaukset suoraan Matilta: puh. 040 763 8080 tai s.postilla mattisamulimoisander@gmail.com

Kesän aikana järjestämme kaikille avoimia treeni-iltoja Matin johdolla, eri teemoilla. Päivitämme tulevien treenien ajankohdat tälle sivulle kesän mittaan. 
Treenien hinta 10€ /krt, ja mukaan mahtuu 10 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi niin pitkään kun vapaita paikkoja riittää, osoitteeseen caddiemaster@loimijokigolf.fi tai 050 590 24 70.

Pe 4.6. klo 17:00-19:00 Lähipeli & chippi
Pe 18.6. klo 18:00-20:00  Rautalyönnit

Lisäksi haluamme kannustaa erityisesti uusia, tänä vuonna aloittavia sekä viime vuonna lajin pariin tulleita golffreita järjestämällä heille omia treenejä ja yhteisiä pelejä! Aloittelevien, jo green cardin suorittaneiden, golfareiden yhteiset kauden aloitustreenit järjestetään lauantaina 22.5. Ramin ja Matin johdolla, ja seuraavalla viikolla, su 30.5. on mahdollista lähteä pelikierrokselle yhdessä muiden aloittelevien golfareiden kanssa alk. klo 14. Myös tällöin Rami ja Matti ovat paikalla neuvomassa ja vastaamassa mahdollisesti  talven aikana mieleen tulleisiin golfkysymyksiin. Näistä, sekä muista tulevista treeneistä päivitämme lisätietoa tälle sivulle.