Ryhmä- ja yksityisopetus

Järjestämme yksityisopetusta kuin myös ryhmätunteja läpi kauden. Opettajina toimivat Matti Moisander sekä Rami Prusila.

Yksityistunnin hinta on 50 €/h, pienryhmätunnilla seuraavat henkilöt 25€ / hlö. varaukset suoraan Matilta: puh. 040 763 8080 tai s.postilla mattisamulimoisander@gmail.com

Kesän aikana järjestämme kaikille avoimia treeni-iltoja Matin johdolla, eri teemoilla. Tehokkaissa 2h pienryhmissä (6hlö) treenataan vaihtuvilla teemoilla.
Treenien hinta 25€ /krt, ja mukaan mahtuu 6 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Päivitämme tulevien treenien ajankohdat tälle sivulle kauden mittaan.
Ilmoittautua voi niin pitkään kun vapaita paikkoja riittää, osoitteeseen caddiemaster@loimijokigolf.fi tai 050 590 24 70.

Aloitteleville, Päivässä golfariksi  -kursseille osallistuneille uusille golfareille tarjoamme lisäksi mahdollisuuksia ohjattuihin treeneihin ja pelikierroksiin Rami Prusilan johdolla pitkin kesää. Tuolloin rangelle voi tulla harjoittelemaan ihan oman aikatalun mukaan Ramin ollessa  paikalla neuvoen ja ohjaten yksilöllisesti jokaisen tarpeen mukaan. Tällöin on myös mahdollista lähteä tekemään 9-reiän pelikierros, ja saada siihen hyvät täsmäneuvot Ramilta ennen kierrokselle lähtöä. Jos tulet treenaamaan vain rangelle, ei ennakkoilmoittautumista tarvitse tehdä, mutta jos lähdet tekemään pelikierrosta kentälle, varaa tii-aika meiltä caddiemasterilta; 050 590 24 70.
Nämä treenit, niissä käytettävät range-pallot sekä niiden yhteydessä tehtävät pelikierrokset ovat ilmaisia Päivässä golfariksi-kurssille osallistuneille!

Päivitämme tulevia treenipäiviä tälle sivulle.