Ryhmä- ja yksityisopetus

Järjestämme yksityisopetusta kuin myös ryhmätunteja läpi kauden. Opettajina toimivat Matti Moisander sekä Rami Prusila.

Yksityistunnin hinta on 45 €/h, varaukset suoraan Matilta: puh. 040 763 8080 tai s.postilla mattisamulimoisander@gmail.com

Kesän aikana järjestämme kaikille avoimia treeni-iltoja Matin johdolla, eri teemoilla. Päivitämme tulevien treenien ajankohdat tälle sivulle kesän mittaan.
Treenien hinta 10€ /krt, ja mukaan mahtuu 10 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi niin pitkään kun vapaita paikkoja riittää, osoitteeseen caddiemaster@loimijokigolf.fi tai 050 590 24 70.

Aloitteleville, Päivässä golfariksi  -kursseille osallistuneille uusille golfareille tarjoamme lisäksi mahdollisuuksia ohjattuihin treeneihin ja pelikierroksiin Rami Prusilan johdolla useampana sunnuntai iltapäivänä pitkin kesää. Tuolloin rangelle voi tulla harjoittelemaan ihan oman aikatalun mukaan, klo 16:00-18:00, Rami on paikalla neuvoen ja ohjaten yksilöllisesti jokaisen tarpeen mukaan. Tällöin on myös mahdollista lähteä tekemään 9-reiän pelikierros, ja saada siihen hyvät täsmäneuvot Ramilta ennen kierrokselle lähtöä. Jos tulet treenaamaan vain rangelle, ei ennakkoilmoittautumista tarvitse tehdä, mutta jos lähdet tekemään pelikierrosta kentälle, varaa tii-aika meiltä caddiemasterilta; 050 590 24 70.
Nämä treenit, niissä käytettävät range-pallot sekä niiden yhteydessä tehtävät pelikierrokset ovat ilmaisia Päivässä golfariksi-kurssille osallistuneille!

Päivitämme tulevia treenipäiviä tälle sivulle.