Klubiravintola

Klubitalossa asiakkaitamme palvelee kentän aukioloaikojen mukaan avoinna oleva kahvila-ravintola, josta löytyvät sekä makeat että suolaiset herkut, virkistäviä juomia unohtamatta. Vaihtuva valikoima perustuu helppoihin ja nopeisiin mutta silti maistuviin tuotteisiin jotka voi tarvittaessa myös  napata mukaan vaikka golfkierroksen välissä.

Klubiravintolan palveluista ja golfkentän tunnelmasta ovat tervetulleita nauttimaan myös muut kuin golfaavat asiakkaat!

Tänä kesänä suositun Klubiburgerimme ohella asiakkaillamme on mahdollista tuunata hampurilaisensa juuri oman maun mukaan! Valikoista löytyvät vaihtoehdot niin sämpylöille kuin pihveille, majoneesille, juustolle ja erilaisille extratäytteille, minkälainen on juuri sinun suosikki burgerisi?

Samassa pihapiirisaä olevasta  Ypäjä Country Clubin Vanha Tallista löytyvät  tunnelmalliset juhla- ja kokoustilat  isommallekin ryhmälle. Korkeatasoiset juhla- ja kokoustarjoilut järjestyvät yhteistyöyrityksemme FeedIn:n kautta. Lisätietoa; Ypäjä Country Club.

Klubiravintola on avoinna päivittäin, golfkentän aukioloaikojen mukaan, klo 8-20, (säävaraus). Ruokatilaukset 11:00 – 1h ennen sulkemisaikaa.
Tarkista ajankohtaiset aukioloajat etusivulta tai soittamalla meille!

Ruokalista
Burger Bar

 

Käsintehdyt tuotteet ja yhteistyökumppaneiden tuotteet valikoimissa

Oiva-raportti

 

lburgerit

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)