Juniorit

Junioritoiminnasta vastaa juniori- ja koulutustoimikunta. Juniori- ja koulutustoimikunnan tavoitteena on innostaa nuoria lajin pariin, lajituntemuksen edistäminen ja golf-taitojen kehittäminen. Tarkoituksena on ylläpitää sekä kehittää hyvää ja innostavaa seuratoimintaa. Kaudella 2017 junioritoiminnasta vastaa Rami Prusila. Toimintaa ollaan hieman kehitetty ja muutettu viime vuosista.

Toiminta ja tavoitteet kaudelle 2017

Harjoitus- ja valmennustoiminta

  • Golfkoulu alkaa 7.6.2017 klo 18:00 infotilaisuudella, jossa kerrotaan yleisesti mitä golfkoulu pitää sisällään tällä kaudella. Tilaisuuteen ovat tervetulleita sekä vanhemmat että juniorit.
  • Golfkoulua järjestetään läpi kesän (yht. 10 viikkoa) 9.8. asti joka keskiviikko klo 18-19:30.
  • Golfkoulun hinta on koko kesältä (eli kymmeneltä kerralta) 80€, tai puoli kautta (5 kertaa) 40€. Koko kauden golfkoulun voi maksaa myös kahdessa erässä. Yksittäiseltä kerralta hinnaksi tulee 15€/kerta.
  • HUOM! Ilmoittautumiset keskiviikkotreeneihin caddiemasterille aina tiistaihin klo 18.00 mennessä.
  • Tänä vuonna osallistujat jaetaan kahteen osaan. Alle kouluikäiset toimivat omana ryhmänä ja kouluikäiset toimivat omanaan. Alle kouluikäisten ryhmässä harjoittelu on enemmänkin leikkimistä, pelailua ja liikkumista. Kouluikäisten ryhmä harjoittelee enemmän lajikohtaisesti ja tavoitteellisesti.
  • Jokaiselle viikolle on määrätty ennalta oma teema, jota golfkoulussa harjoitellaan. Teemat tulevat osallistujien tietoon etukäteen.
  • Golfkouluun ovat tervetulleita kaikki iästä, sukupuolesta tai aiemmasta golfkokemuksesta riippumatta. Myös greencardin suorittaneet ovat tervetulleita jatkamaan harjoituksia, ja halutessaan pyrkiä mukaan haastajaryhmään ja sitä kautta aina kilpailemaan asti.

Kilpailutoiminta

  • Lähipelikilpailujen järjestäminen (ex. CocaCola -golf). Lähipelikisat järjestetään osana golfkoulua.
  • Oman seuran kilpailuihin osallistuminen. (Watrec Tour yms.)
  • SGL:n kilpailuihin osallistuminen; Tsemppitour, Aluetour tai Finnair Junior Tour.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat juniorit! Jos haluat lisätietietoja, ota yhteyttä: Rami Prusila / puh. 044 4846 749 / sähköposti rami.prusila@gmail.com

 

Keskiviikko 7.6. – Junnukoulu alkaa tänään!

Aurinkoisen lämmintä huomenta! Keskiviikkoaamun tärkein homma, eli Watrec Tourin tuoreimman osakilpailun tulosten lyönti ja kokonaispisteiden päivittäminen valmiina! Tulostaso oli tällä viikolla kova ja osallistujamäärä huikea siihen verraten, että ensimmäinen...

Junnukoulu alkaa ke 8.6. infotilaisuudella

Kauden 2016 junnujen golfkoulu startataan käyntiin keskiviikkona 8.6. klo 18.00. Keliksi on kaavailtu hieman haastavaa, mutta infotilaisuudessa voidaan jo käydä läpi tulevan kesän tavoitteita ja junnukoulun ohjelmaa. Ilmoittautumiset keskiviikon junnukouluun aina...

28.5. Junnujen Golfkoulun KickOff-tilaisuus ja ensimmäiset treenit

Junioreiden golfkoulu alkaa 28.5.2014 klo 17:30 KickOff-tilaisuudella. Noin 30 min tilaisuuden jälkeen juniorit siirtyvät treeneihin. Sen jälkeen Golfkoulu järjestetään perinteisesti joka keskiviikko klo 18-19:30. Hinta 25 euroa /juniori/ 5 viikkoa. Wholesale hockey...