Alkeiskurssit

Aloita golf tehokkaasti, mutta silti helposti ja mukavasti! 

Huippu suositut Päivässä golfariksi -alkeiskurssit jatkuvat myös tällä kaudella, tulevien kurssien ajankohdat päivitetään tälle sivulle!

La 25.5.2024

Voit myös koota oman ryhmän, ja sovitaan oma kurssipäivä vain teidän porukalle (hinta ryhmän koon mukaan)!

Kurssit alkavat klo 10 ja päättyvät noin klo 15:00.
Hinta: 59€, sis. opetus, ennakkomateriaali, välinevuokra, 9-reiän pelikierros kurssin jälkeen (green card -suoritus)

Ryhmille  tilauksesta myös omia lajiin tutustumisia sekä alkeiskursseja erikseen sovittuina ajankohtina, kysy lisää!
Lisäksi  pidempiä, 2-3 pv kursseja järjestetään kysynnän mukaan.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: Loimijoki Golf caddiemaster
puh. 050-5902470,  caddiemaster[at]loimijokigolf.fi

Olisiko golf uusi harrastuksesi?

Golfin aloittaminen on tehty meillä helpoksi. Päivässä golfariksi -alkeiskurssi johdattaa osallistujat sisään golfin maailmaan ja antaa hyvät eväät oman golfuran aloittamiseen. 5h kursseja järjestetään läpi kesän, pääasiassa viikonloppuisin, mutta voit myös kerätä oman ryhmän ja sovitaan juuri teille sopiva oma kurssiajankohta. Golfkurssille tultaessa ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista.  Riittää, että mukana on iloinen ja avoin mieli, sään mukainen vaatetus sekä jalassa tasapohjaiset kengät.  Kurssin hintaan sisältyvät välinevuokrat sekä asiantunteva teoria- ja käytännönopetus.
Lisää tietoa golfharrastuksen aloittamisesta löydät myös Golfliiton Aloittajan oppaasta!

Meillä Päivässä golfariksi -alkeiskurssin käyneillä on mahdollisuus tutustua lajiin syvällisemmin pelaamalla kotikentällä ensimmäinen kausi 9-reiän kierroksia ilman seurajäsenyyttä, jota toki suosittelemme jotta myös aloittavat pelaajat pääsevät heti hyötymään  eduista myös  Suomen Golfliiton jäsenenä. Kentällämme on varattu omat ajankohdat, jolloin aloittelevat pelaajat pääsevät kentälle tekemään harjoituskierroksia. Tällöin paikalla on myös ohjaaja, jolta voi kysyä neuvoa tilanteen mukaan.
Kysy lisää kurssin opettajalta tai toimistoltamme, olemme täällä auttaaksemme golfharrastustasi eteen päin!

Mitä kurssilla tapahtuu?

Lajina golf sopii ihan kaikille, ikään tai urheilutaustaan katsomatta ja käytännössä Päivässä Golfariksi -kurssille voivat osallistua kaikki halukkaat. Kuitenkin perheen pienimmille suosittelemme tutustumista lajiin ensin junioritoiminnan kautta.
Kurssilla opetetaan golfin perusteet niin teoriassa kuin käytännössä ja annetaan vankka perustus omatoimiseen harjoitteluun. Sovellamme lajin aloittamisessa Suomen Golfiiton Aloittelijan polkua, jonka avulla tuore golfari saa parhaat eväät matkalle kohti loppuelämän kestävää hienoa harrastusta.aloittelijanpolku_netti_rgb_360

Jotta lyhyestä ja tehokkaasta kurssista saisi mahdollisimman suuren hyödyn, toimitamme kurssille ilmoittautuneille etukäteen sähköpostiin tiiviin kirjallisen materiaalin jonka avulla kannattaa jo etukäteen tutustua golfin perusteisiin.

Alkeiskurssilla opetellaan välineet kattavasti; kaikki putterista driveriin ja kengistä greenihaarukoihin. Välineet on hyvä hankkia opettajan opastuksella omasta proshopista. Kurssilaiset ovat meillä oikeutettuja tuntuviin alennuksiin ensimmäisiä golfvälineitä ostaessaan.

Green cardin uusi pelaaja voi lunastaa suoritettuaan kurssin jälkeen hyväksytysti vähintään yhden 9-reiän golfkierroksen.

Mitä kurssin jälkeen?

Kurssin jälkeen Loimijoki Golfin kortille on ladattu 10 pallokoria, joilla pääse hyvin alkuun harjoittelun saralla. Joka kuun ensimmäinen perjantai tarjoamme ilmaiset poletit rangelle sillä harjoittelu kannattaa aina!

Päivässä golfariksi -alkeiskurssin hinta 59 euroa ei sisällä Loimiojoki Golf ry:n jäsenyyttä.  Kun Green Card on suoritettu hyväksytysti, on pelaajalla mahdollisuus aktivoida jäsenyys ja saada virallinen Suomen Golfiiton tasoituskortti, joka oikeuttaa pelaamaan sekä omalla kotikentällään että vieraskentillä. Jäsenmaksu 2024 on 89€ (yli 22v) ja 44,5€ (alle 22v). Lisäksi green cardin suorittavat uudet jäsenet saavat tervetuliaislahjana 2 x 9-reiän pelikierroksen sekä 2 x pelilippua par-3 kentälle (arvo yht. n. 60€)

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)