Alkeiskurssit

Aloita uusi harrastus Päivässä golfariksi -alkeiskurssilta!

Päivässä golfariksi -alkeiskurssit 2020, ajankohdat:

Kesäkuu: la 6.6. TÄYNNÄ ja su 14.6. TÄYNNÄ
Heinä- Elokuu: ajankohdat päivitetään myöhemmin

Kurssit alkavat klo 10 ja päättyvät noin klo 15:00.
Ryhmille  tilauksesta myös omia lajiin tutustumisia sekä alkeiskursseja erikseen sovittuina ajankohtina, kysy lisää!
Lisäksi  pidempiä, 2-3 pv kursseja järjestetään kysynnän mukaan.

Ilmoittautumiset: Loimijoki Golf caddiemaster puh. 050-5902470 caddiemaster[at]loimijokigolf.fi

Olisiko golf uusi harrastuksesi?

Golfin aloittaminen on tehty meillä helpoksi. Päivässä golfariksi -alkeiskurssi johdattaa osallistujat sisään golfin maailmaan ja antaa hyvät eväät oman golfuran aloittamiseen. 5h kursseja järjestetään läpi kesän, pääasiassa viikonloppuisin, mutta voit myös kerätä oman ryhmän ja sovitaan juuri teille sopiva oma kurssiajankohta. Golfkurssille tultaessa ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista.  Riittää, että mukana on iloinen ja avoin mieli, sään mukainen vaatetus sekä jalassa tasapohjaiset kengät.  Kurssin hintaan sisältyvät välinevuokrat sekä asiantunteva teoria- ja lyöntiopetus. Alkeiskurssin yhteydessä on hyvä ostaa itselleen golfin sääntökirja (8 e).

Meillä Päivässä golfariksi -alkeiskurssin käyneillä on mahdollisuus tutustua lajiin syvällisemmin pelaamalla kotikentällä ensimmäinen kausi 9-reiän kierroksia ilman seurajäsenyyttä, jota toki suosittelemme jotta myös aloittavat pelaajat pääsevät heti hyötymään  eduista myös  Suomen Golfliiton jäsenenä. Kentällämme on varattu omat ajankohdat, jolloin aloittelevat pelaajat pääsevät kentälle tekemään harjoituskierroksia. Tällöin paikalla on myös ohjaaja, jolta voi kysyä neuvoa tilanteen mukaan.
Kysy lisää kurssin opettajalta tai toimistoltamme, olemme täällä auttaaksemme golfharrastustasi eteen päin!

Mitä kurssilla tapahtuu?

Lajina golf sopii ihan kaikille, ikään tai urheilutaustaan katsomatta ja käytännössä Päivässä Golfariksi -kurssille voivat osallistua kaikki halukkaat. Kuitenkin perheen pienimmille suosittelemme tutustumista lajiin ensin junioritoiminnan kautta.
Kurssilla opetetaan golfin perusteet niin teoriassa kuin käytännössä ja annetaan vankka perustus omatoimiseen harjoitteluun. Sovellamme lajin aloittamisessa Suomen Golfiiton Aloittelijan polkua, jonka avulla tuore golfari saa parhaat eväät matkalle kohti loppuelämän kestävää hienoa harrastusta.aloittelijanpolku_netti_rgb_360

Jotta lyhyestä ja tehokkaasta kurssista saisi mahdollisimman suuren hyödyn, toimitamme kurssille ilmoittautuneille etukäteen sähköpostiin tiiviin kirjallisen materiaalin jonka avulla kannattaa jo etukäteen tutustua golfin perusteisiin.

Alkeiskurssilla opetellaan välineet kattavasti; kaikki putterista driveriin ja kengistä greenihaarukoihin. Välineet on hyvä hankkia opettajan opastuksella omasta proshopista. Kurssilaiset ovat meillä oikeutettuja tuntuviin alennuksiin ensimmäisiä golfvälineitä ostaessaan.

Green cardin uusi pelaaja voi lunastaa suoritettuaan kurssin jälkeen hyväksytysti vähintään yhden 9-reiän golfkierroksen.

*Päivässä golfariksi -alkeiskurssin hinta 59 euroa ei sisällä Loimiojoki Golf ry:n jäsenyyttä, mutta alkeiskurssin suorittaneet pääsevät pelaamaan omalla kotikentälllään ensimmäisen kauden 9-reiän kierroksia heille varatuilla lähdöillä normaalilla pelimaksulla, ilman virallista Suomen Golfliiton jäsenyyttä. Kun Green Card on suoritettu hyväksytysti, on pelaajalla mahdollisuus aktivoida jäsenyys ja saada virallinen Suomen Golfiiton tasoituskortti, joka oikeuttaa pelaamaan myös vieraskentillä. Jäsenmaksu 2020 on 89€ (yli 22v) ja 44,5€ (alle 22v).